Expoziția de fotografie Waiting de Richard Kelley la Qreator

La iniţiativa lui Bogdan Militaru în postura de Curator şi organizată de Agenţia „ Grupa Mare”, între 15 – 22 octombrie 2019 va avea loc în premieră în România expoziţia de fotografie „Waiting: A Decade of Life in the Grand Prix Pit Lane” ce poartă semnătura foto a jurnalistului american Richard Kelley, cel care va vizita Romania cu această ocazie.

Cei care vor trece pragul expoziţiei găzduită de Qreator by Iqos vor avea privilegiul de a retrăi prin intermediul imaginilor neconvenţionale Epoca de Aur a Formulei 1, transpuse într-un stil cinematic.

Tânărul Richard Kelley, la doar 19 ani atunci când începe călătoria fotografică, alături de obiectivul său inspirat au fost prezenţi etapă de etapă timp de 12 ani, într-o manieră consacrată ulterior drept „a fly on the wall” dar împrumutată de la unul dintre mentorii săi, Henri Cartier-Bresson.

Pleiada de aur a piloţilor care au făcut istorie la volanul monoposturilor de Formula 1 ni se va înfăţişa dintr-o perspectivă aparte. Vă invităm să-i revedeţi pe Niki Lauda, Alain Prost, Nigel Mansell, James Hunt sau Jackie Stewart surpinşi în momente de încrâncenare sau de triumf, de aşteptare sau de pregătire pentru cursă.

O primă expoziţie cu lucrările autorului are loc în 2013 în Hong Kong, coroborată cu aniversarea de 50 de ani de McLaren.

Momentul va fi cu atât mai valoros cu cât autorul îşi va prezenta în premieră şi lucrarea scrisă şi ilustrată “Waiting”, publicată în 2018, nominalizată de “The Telegraph” UK pe lista scurtă pentru “Best Illustrated Sport Book” şi prefaţată de Jarno Trulli.

Aflat pentru prima oară în postura de Curator, Bogdan Militaru nu este la primul eveniment din registrul pasionaţilor auto.

Aduce cu sine cei peste 23 de ani de experienţă în industria auto pentru Seat, Audi, Ferrari şi Aston Martin, dar şi pasiunea pentru competiţie nu o dată încercată ca pilot, co-pilot şi manager de echipă în Campionatul Naţional de Raliuri.

Cei mici şi mari din Agenţia “Grupa Mare” dau naştere ideilor inovative în marketing digital şi comunicare. Proiectele lor de strategie de promovare “custom made” se îndreaptă către domeniile farma, industrie sau chiar în zona artistică, pentru că fiecare client are ceva de spus în domeniul său.

Alături ne vor fi partenerii evenimentului: Hotel Sheraton Bucureşti, Aqua Carpatica, Globalworth, Dertour, Castrol Edge, Banca Transilvania, Mazzucato, Montegrappa, Crama Liliac, Homing Properties si MEDIA Tech Services.

Mulţumirile se îndreaptă şi către partenerii media: The Gentleman’s Journal, Motor Clasic Magazin, Misterwatch şi F64.


S-ar putea să te intereseze și:

8 sfaturi utile în fotografia sportivă

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.