DJI lansează camera de acțiune Osmo Action

DJI anunță lansarea camerei de acțiune Osmo Action 4K. Această cameră îți permite să creezi conținut pentru social media, să înregistrezi videoclipuri și să fotografiezi în timp ce practici anumite sporturi precum surful, scufundări, ski.

Caracteristici principale DJI Osmo Action

  • Senzor 1/2.3″ CMOS
  • Obiectiv wide cu f/2.8
  • Video 4K60 și fotografii 12MP
  • ISO până la 3200
  • Stabilizare digitală de imagine
  • Rezistență la apă la adâncimi de până la 11m

Trăiește aventura

Indiferent dacă vrei să te poziționezi în fața sau în spatele obiectivului, cele două ecrane ale lui DJI Osmo Action îți permit să înregistrezi totul printr-o simplă apasare de buton. Ecranul frontal îți permite să te surprinzi și pe tine în cadru cu ușurință, în cele mai flatante încadrări. Nu te lăsa păcălit de dimensiunile reduse ale lui Osmo Action – pe cât este de compactă, pe atât este de performantă, fiind capabilă să livreze cele mai bune rezultate indiferent de conditii.

Concepută pentru mișcare

Având în spate o experiență îndelungată de furnizare de echipamente video de incredere și înaltă calitate pentru videografii profesionisti și entuzsiaști din intreaga lume, DJI face acum urmatorul pas. Tehnologia RockSteady combină stabilizarea electronică de imagine cu algoritmi de o complexitate ridicată, generând imagini perfect stabile și clare, indiferent de cât de mult vă mișcati în timp ce utilizați Osmo Action.

HDR Video și detalii dinamice

Funcția pentru înregistrare video HDR a lui Osmo Action vă permite să îmbunătățiți considerabil intervalul dinamic al cadrelor dumneavoastră. Acest mod de înregistrare generează tranziții subtile între zonele de lumină și cele de umbră, surprinzând un numar mare de detalii – inclusiv cele care în mod normal s-ar pierde in situatii de înregistrare cu iluminare complexă.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=XQVvDSE-YRw[/embedyt]

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *