DJI lansează camera de acțiune Osmo Action

DJI anunță lansarea camerei de acțiune Osmo Action 4K. Această cameră îți permite să creezi conținut pentru social media, să înregistrezi videoclipuri și să fotografiezi în timp ce practici anumite sporturi precum surful, scufundări, ski.

Caracteristici principale DJI Osmo Action

  • Senzor 1/2.3″ CMOS
  • Obiectiv wide cu f/2.8
  • Video 4K60 și fotografii 12MP
  • ISO până la 3200
  • Stabilizare digitală de imagine
  • Rezistență la apă la adâncimi de până la 11m

Trăiește aventura

Indiferent dacă vrei să te poziționezi în fața sau în spatele obiectivului, cele două ecrane ale lui DJI Osmo Action îți permit să înregistrezi totul printr-o simplă apasare de buton. Ecranul frontal îți permite să te surprinzi și pe tine în cadru cu ușurință, în cele mai flatante încadrări. Nu te lăsa păcălit de dimensiunile reduse ale lui Osmo Action – pe cât este de compactă, pe atât este de performantă, fiind capabilă să livreze cele mai bune rezultate indiferent de conditii.

Concepută pentru mișcare

Având în spate o experiență îndelungată de furnizare de echipamente video de incredere și înaltă calitate pentru videografii profesionisti și entuzsiaști din intreaga lume, DJI face acum urmatorul pas. Tehnologia RockSteady combină stabilizarea electronică de imagine cu algoritmi de o complexitate ridicată, generând imagini perfect stabile și clare, indiferent de cât de mult vă mișcati în timp ce utilizați Osmo Action.

HDR Video și detalii dinamice

Funcția pentru înregistrare video HDR a lui Osmo Action vă permite să îmbunătățiți considerabil intervalul dinamic al cadrelor dumneavoastră. Acest mod de înregistrare generează tranziții subtile între zonele de lumină și cele de umbră, surprinzând un numar mare de detalii – inclusiv cele care în mod normal s-ar pierde in situatii de înregistrare cu iluminare complexă.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=XQVvDSE-YRw[/embedyt]

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.