Echipamentul ideal pentru fotografia de nuntă

Postat de: F64 F64

Fotografia de nuntă este mai mult decât o formă de artă. Fotografii de nuntă sunt responsabili cu imortalizarea unor momente cu adevărat speciale în viața mirilor. Pentru a îți servi cel mai bine clientul, este bine să ai echipamentul potrivit și să le dai impresia că ești încrezător, chiar dacă uneori întâmpini anumite dificultăți, precum calitatea luminii din biserică.

Iată ce ar trebui să conțină echipamentul ideal pentru fotografia de nuntă!

Aparatul foto

Dacă te afli la început, poți utiliza o cameră de dimensiuni medii, cum ar fi Nikon D7200 sau Canon 80D, care sunt durabile și produc imagini de o calitate deosebită. Aceste aparate au senzori de imagine format APS-C.

Vezi AICI ce oferte ți-am pregătit!

Geanta / rucsacul de transport

Cea mai bună geantă este cea care îți protejează echipamentul și este în același timp confortabilă. Mulți fotografi optează pentru o geantă de umăr datorită faptului că acestea oferă o mobilitate ridicată. Odată cu upgradarea echipamentului pentru fotografia de nuntă, vei avea nevoie de o geantă cât mai încăpătoare, evident, în funcție de sistemul folosit și de numărul de accesorii foto. Este important să achiziționezi o geantă de calitate, pentru a te asigura că aceasta îți protejează echipamentul în mod corespunzător.

Vezi AICI ce oferte ți-am pregătit!

Cardul de memorie

Este indicat să investești într-un card de memorie de calitate, rapid, pentru a te asigura că pozele sunt stocate în siguranță. De asemenea, e bine ca mereu să ai un card sau mai multe de rezervă, nimănui nu i-ar plăcea să rateze un eveniment important din cauza unei mici defecțiuni sau dacă umpli rapid cardul din aparat.

Vezi AICI ce oferte ți-am pregătit!

Blițul extern

Bliț incorporat al camerei (în cazul în care aparatul pe care îl deții are așa ceva) nu este suficient de puternic pentru a oferi exact lumina necesară. În anumite situații, pentru a surprinde o fotografie memorabilă, este nevoie să folosești blițul extern.
Este important să ai în echipament și baterii pentru blițul extern. Bateriile din litiu sunt mai indicate deoarece durează mai mult. Bateriile reîncărcabile prezintă de asemenea anumite beneficii, mai ales pentru mediul înconjurător.

Baterii / acumulatori de schimb pentru aparatul foto / video

În fotografia de nuntă, trebuie să fii mereu pregătit să ai baterii de schimb și să nu subestimezi niciodată necesitatea alimentării suplimentare. Este indicat să încarci bateriile noaptea sau cu o zi înaintea evenimentului.

Vezi AICI ce oferte ți-am pregătit!

Aparatul foto de rezervă / backup

Cu toate că este puțin probabil, aparatul principal pe care îl folosești ar putea să nu mai funcționeze brusc, din diverse motive, poate chiar în timpul unui moment important al evenimentului fotografiat. Pentru a evita astfel de momente neplăcute, care îți pot afecta cariera de fotograf în sine, este bine să ai cu tine o cameră de rezervă.

Vezi AICI ce aparat foto de rezervă poți alege!

În concluzie

Dacă dorești să fii luat în serios de clienți, va trebui să lucrezi cu echipament profesional. Dacă ai echipamentul complet, poți lua în considerare să iei cu tine un asistent. Acesta te poate ajuta cu setările de iluminare și cu surprinderea anumitor momente.

Din acest motiv, ți-am pregătit o sumedenie de oferte, pe care le poți vedea AICI!

 
test - array(0) { }

Comentarii

Sortează după:
  • Dată
  • Raspunsuri
  • Ultima activitate

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top