Testează EOS RP/R/RF împreună cu Gergö Kazsimer și Cristian Vasile (Igu)

Te așteptăm duminică, 31 martie, de la ora 13:00, la Bistro Cișmigiu, să testăm EOS RP/R/RF împreună cu  Gergö Kazsimer și Cristian Vasile (Igu). Vom povesti alături de cei doi și ne vom bucura de o cafea bună, după care vom ieși la fotografiat pe străzile Micului Paris echipați cu camere Canon EOS R și Canon EOS RP și obiectivele aferente.

Pentru a te înscrie, completează formularul de aici!

Canon Eos RP- cel mai mic și mai ușor aparat Canon digital full frame

Canon Eos RP este un aparat ideal pentru fotografia de călătorie, de peisaje și de portret. Aparatul oferă o performanță optimă în format full frame. Corpul cântăreşte doar 485g, fiind ideal pentru călătorii, când spaţiul şi greutatea sunt factori esenţiali de luat în calcul. Având o utilizare versatilă, modelul EOS RP este dotat cu un sistem IS Dual Sensing puternic, ce reduce tremurul aparatului la fotografierea din mână şi cu un mod pentru fotografiere silenţioasă, pentru fotografiere discretă.

Canon Eos R- inovație și libertate în realizarea obiectivelor fotografice

Canon Eos R este dotat cu cea mai rapidă autofocalizare din lume, fiind primul aparat din lume care are capacitatea să focalizeze în condiţii de iluminare slabă de -6EV, oferind rezultate de calitate la fiecare declanşare. EOS R înregistrează în linişte completă, oferind discreţie totală chiar şi la cele mai intime evenimente, fiind ideal pentru fotojurnalism sau fotografie de nuntă.

Despre Gergö Kazsimer

Gergö Kazsimer trăiește în Munich, Germania, și este specializat pe fotografia de călătorie și peisaj. Cu aparatul Canon EOS RP, caută să surprindă extraordinarul.

Despre Cristian Vasile (Igu)

Cristian Vasile ( Igu) abordează mai multe teme și stiluri fotografice, dar preferă cam tot ce înseamnă natură și acțiune. Creator al mai multor proiecte foto printre care București Optimist și Bucureștiul Sălbatic, îi place să experimenteze și să învețe tot timpul tehnici noi.

Despre locație

Cișmigiu – Bistro la Etaj este găzduit la ultimul nivel al hotelului cu același nume și apare ca o oază de bun gust situată la granița dintre centrul istoric și unul dintre cele mai frumoase parcuri din oraș. Designul te îmbie să zâmbești cu gândul la trăsurile care împânzeau Bulevardul Elisabeta dar are tot atâtea indicii contemporane pentru a te face să te simți într-un prezent confortabil. Terasa se deschide cu vederi unice spre Palatul Parlamentului iar meniul are puterea să răsfețe turiștii și localnicii în aceeași măsură, cu experiențe unice și gust parizian. Cișmigiu – bistro la etaj se mândrește cu titlul de Cel mai Frumos Restaurant din București.

În formularul de aici, ai toate detaliile despre înscriere. Ne vedem pe 31 martie!

 

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.