Castiga o bicicleta cu Canon!

Echipa F64 te invita la un concurs care iti va face o pofta nebuna de viata, te va aduce in centrul atentiei prietenilor tai. 🙂

 Cumpara in perioada 25 aprilie – 12 iunie 2012 un aparat foto compact Canon SX si poti castiga saptamanal o bicicleta Cross Gravito !

Vrem sa te stim in forma, cu zambetul la pedala si cu aparatul foto la ghidon!

Si biciclist si fotograf… ce poate fi mai fain de atat? Ai loc de parcare peste tot, muschii tari, picior frumos, iar aparatul te va scoate din cotidian prin tot felul de fotografii pe care le vei surprinde prin expeditiile biciclistice.

Soare, vara, parcuri, terase, culoare, stradute inguste, fotografie… Cu putin noroc, te vei plimba cu SX-ul si cu bicicleta Cross Gravito pe unde nici cu gandul nu gandesti. Noi asteptam sa ne trimiti fotografii si sa ne povestesti ce nume i-ai dat bicicletei tale si cat de prietenoasa este saua. 😀

 

F64 + pedalat =

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.