(c) Alin Popescu

Hai și tu la cursul Sony mirrorless pentru începători!

Portofoliul F64 se extinde cu un nou curs și anume, cursul Sony mirrorless pentru începători cu Alin Popescu, ce va avea loc în sala din magazinul F64 (Bulevardul Unirii 45), începând cu data de 16 februarie 2019. 

Cei care au achiziționat un aparat foto mirrorless Sony de la F64, vor beneficia de o reducere de 50% (valabilă o singură dată).

Pentru a beneficia de reducerea menționată mai sus, cei interesați trebuie să trimită un email la seminarii@f64studio.ro

Cursul se adresează pasionaților începători care doresc să aprofundeze folosirea unui mirrorless Sony.

Agenda Cursului:

  • În prima parte a cursului lectorul își va dedica câteva minute pentru a-și cunoasște cursanții
  • Va urma o discuție despre principalele diferențe dintre mirrorless și DSLR
  • Următoarea parte a cursului se va axa pe setările camerei utile în funcție de subiectul și scenele fotografiate
  • După care Alin Popescu va prezenta modurile de focalizare și le va spune cursanților când și cum alegi modul de focalizare potrivit
  • Se va discuta și despre obiective și utilizarea lor
  • Cursanții vor învăța cum să-și optimizeze resursele
  • Apoi vor primi o serie de sfaturi și trucuri pentru cadre faine indiferent de situație
  • La final, lectorul va susține o sesiune Q&A

Condiții de participare Curs foto pentru începători Sony mirrorless – 16.02.2019

  • Aparat foto
  • Entuziasm

 

În urma cursului participanții vor beneficia de o reducere de 10% la serviciile de printing F64 (fotografii în format mic, fotografii în format mare și fotomagneți), care va fi valabil o lună de la finalizarea cursului și care poate fi aplicat doar la prima comandă.

Despre Alin Popescu

Este un fotograf autodidact care în copilărie era pasionat de pictură. Ulterior a fost inspirat de ce se întâmpla în laboratorul foto al tatălui său (fotograf și el), iar treptat Alin și-a îndreptat întreaga atenție asupra fotografiei.

Premiat atât la nivel național cât și internațional, a ales să împărtășească și altora din cunoștințele acumulate de-a lungul anilor prin intermediul blogului său, dar și în cadrul diferitelor întâlniri și seminarii la care a participat. Din 2014 este Sony Digital Image Ambassador în România dedicându-și din ce în ce mai mult timp promovării sistemelor mirrorless pentru că le consideră cu adevărat revoluționare în industrie.

Alin Popescu este, de asemenea un colaborator vechi al F64. Mai jos regăsești câteva din implicările sale cu Blogul și Evenimentele F64:

Ți-am stârnit curiozitatea? Înscrie-te și tu la cursul Sony pentru începători!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.