Obiective ideale pentru fotografia macro și cea de produs

Postat de: F64 F64

Ești fascinat de lumea insectelor, a obiectelor în miniatură sau îți place să fotografiezi mâncarea atunci când arată apetisant ori să surprinzi lucruri pe care cu greu le poți admira cu ochiul liber în general? Fie că vorbim de bijuterii sau alte tipuri de produse, inclusiv animale micuțe, în acest articol vei găsi obiective dedicate fotografiei macro, close-up și de produs de la toate brandurile foto și atât pentru aparate foto DSLR, cât și mirrorless, așa că hai să le descoperim mai jos împreună:

 

 

Obiective Sony

Citește un articol dedicat, aici!

Mecanismul cu element dublu flotant compensează aberațiile cromatice la toate distanțele focale, iar diafragma cu deschidere circulară produce un efect de defocalizare plăcut.

Poți afla mai multe despre acest obiectiv din articol.

Sony 30mm f/3.5 este un obiectiv cu un design optimizat pentru aparatele din seria NEX. Unghiul de cuprindere al cadrului este echivalentul a 45mm pe o cameră de  format 35mm cu elemente optice ce pot focaliza foarte aproape, ajungând la un raport de mărire de 1:1. Este ideal pentru fotografia macro și close-up, dar și pentru produs, portrete, sport, fotoreportaj și multe alte aplicații.

Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS este obiectivul ce va furniza imagini increibile, fiind ideal pentru fotografia de produs, macro și close-up, poate fi însă utilizat și pentru portrete, sport sau alte genuri foto.