Canon premiat de 4 ori la EISA 2018!

Asociaţia Europeană pentru Imagine şi Sunet (EISA) a premiat în acest an Canon de patru ori!

Premiile au fost votate de un stimat juriu, format din 53 de redactori şefi de la 53 de reviste internaţionale de prestigiu din domeniu produselor electronice de larg consum, din 23 de ţări europene, precum şi din Australia, India, Canada şi SUA, EISA aducând astfel o recunoaştere produselor tehnologice care combină tehnicile cele mai avansate cu cele mai căutate funcţii din clasele de produse respective.

Lee Bonniface, Director de Marketing, Canon Europe, afirmă: “Întotdeauna ne străduim să oferim produse de top, care să îi ajute pe fotografii de orice nivel să devină mai buni. Dorinţa de continuă inovaţie a menţinut compania Canon printre cele mai bune companii din lume în domeniul imagisticii, în decursul a celor 80 de ani de activitate iar acordarea acestor premii de prestigiu din partea EISA reprezintă o recunoaştere a eforturilor noastre neîntrerupte de a oferi mereu produse de neegalat.“

Ca recunoaştere a produselor Canon distinse cu premii, juriul EISA a declarat următoarele:

Aparatul foto DSLR EISA 2018-2019: Canon EOS 6D Mark II

Canon EOS 6D Mark II este un aparat foto DSLR compact dar puternic, pentru fotografii entuziaşti. Senzorul CMOS full frame cu 26,2 megapixeli şi procesorul de imagine DIGIC 7 sunt o combinaţie excelentă care oferă imagini de calitate excepţională, chiar şi în condiţii de lumină redusă. Acest aparat foto combină un sistem de focalizare automată în 45 de puncte cu un sistem de focalizare automată Dual Pixel CMOS folosit pentru live view şi filmare. Ecranul tactil rabatabil – o premieră pentru aparatele foto Canon full frame – vă ajută să încadraţi mai uşor subiectul şi să accesaţi meniul aparatului foto.

Cel mai bine vândut aparat foto EISA 2018-2019: Canon EOS M50

Acest aparat foto mirrorless mic, uşor şi accesibil, oferă aceeaşi calitate a imaginii pe care o oferă modelele mai mari. Datorită senzorului APS-C de 24,1 megapixeli şi a procesorului de imagine DIGIC 8, aparatul poate realiza cu succes atât fotografii, cât şi videoclipuri 4K de înaltă calitate. Ecranul tactil rabatabil vă ajută să încadraţi subiectul din orice unghi – fie de sus sau de jos, fie că faceţi un selfie sau filmaţi pentru vlog – printr-o simplă atingere a ecranului pentru a focaliza. Senzorul îmbunătăţit Dual Pixel CMOS pentru focalizare automată asigură o focalizare rapidă, clară şi precisă în proporţie de până la 88% din imagine atât în modul de fotografiere, cât şi în modul de filmare Full HD. Cu ajutorul funcţiilor integrate de Wi-Fi şi Bluetooth puteţi transfera foarte uşor imagini către un dispozitiv mobil şi apoi le puteţi partaja în mediile de socializare.
Descoperiţi mai multe aici: https://blog.f64.ro/2018/05/16/despre-canon-eos-m50-cu-mirela-momanu/

Cel mai bun obiectiv fix DSLR EISA 2018-2019: Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

Acest obiectiv unic combină funcţia integrată de stabilizare a imaginii cu o diafragmă foarte mare. Această combinaţie vă oferă posibilitatea de a face fotografii în condiţii de luminozitate foarte scăzută. Acest obiectiv este gândit pentru activităţi profesionale şi este prevăzut cu protecţie împotriva intemperiilor şi cu focalizare automată rapidă şi clară. Obiectivul beneficiază acum de o claritate mai bună, în comparaţie cu obiectivul Canon precedent, de 85 mm, iar fundalurile estompate sunt redate într-un mod foarte artistic. Este alegerea perfectă pentru fotografii de portret şi de nuntă, care folosesc aparate DSLR full frame cu rezoluţie mare.

Inovaţie foto EISA 2018-2019: Canon Speedlite 470EX-AI

Acest bliţ Speedlite uşurează foarte mult viaţa fotografilor, eliminând surprizele care pot apărea când folosiţi un bliţ obişnuit. Înainte de utilizare, bliţul 470EX-AI se declanşează automat de câteva ori pentru a stabili felul în care lumina poate fi reflectată de pe tavan sau de pe un perete şi roteşte capul bliţului în poziţia corectă, pentru a asigura o lumină discretă şi avantajoasă. De asemenea, fotograful poate poziţiona manual capul bliţului iar acesta îşi va menţine poziţia respectivă chiar dacă aparatul este rotit. Beneficiind de control complet E-TTL, bliţul va declanşa automat la intensitatea potrivită, asigurând o expunere perfectă.

Despre EISA

Asociaţia Europeană pentru Imagine şi Sunet (EISA) este formată din 53 de reviste de profil din 25 de ţări din toată lumea. Cunoscute pe plan internaţional ca premiile europene EISA, acestea sunt rezultatul celei mai ample colaborări din domeniul produselor electronice de larg consum. EISA sărbătoreşte recunoaşterea celor mai bune produse din industrie continuând o tradiţie de peste 35 de ani.

[products ids=125036477,125040567,125040293,125037480]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.