(c) Rareș Davidescu

Cum a fost în tura foto cu Honda România

După cum bine știți, în perioada 20 ianuarie – 5 februarie, am lansat alături de Honda România un concurs de fotografie automotive cu premii speciale.

Premiile au constat în 4 invitații la o tură foto cu toate cheltuielile incluse și un workshop automotive, organizat de Honda România și F64 în perioada 21-23 februarie. Ne-am deplasat în zona județelor Sibiu și Brașov, am avut mai multe sesiuni de fotografiere a celor 4 mașini puse la dispoziție de către partenerul nostru, Honda, mai exact modelele: Honda CR-V Hybrid, Honda HR-V, Honda Civic Sedan și Honda Civic 5D.

Câștigătorii concursului au fost afișati aici, în pagina concursului, alături de imaginile premiate. Juriul format dintr-un reprezentant Honda România, Vali Bărbulescu și Ciprian Mihai au ghidat participanții pe parcusul turei foto, oferindu-le tips & trick despre fotografia automotive și mici secrete din tainele acestui gen fotografic.

Am avut și un concurs intern în acestă tură foto, dedicat tuturor participanților. Reprezentanții Honda au pus la bătaie un ceas special, care se oferă în mod normal celor care implinesc 10 ani în compania Honda, pentru fotograful care realizează cele mai tari imagini în această ieșire fotografică.


Rareș Davidescu a fost desemnat câștigător în tura foto, el fiind recompensat cu ceasul Honda, iar F64 pregătește un guest post pe blogul nostru. Stați aproape dacă vreți să vedeți ce imagini bestiale face Rareș când vine vorba de mașini!

Rareș Davidescu (https://www.facebook.com/davidescuraresphotography)

Mai jos imaginile realizate de Rareș în această tură foto:

Trebuie să amintim faptul că cei participanți au putut testa o serie de echipamente aduse special în tura foto pentru ei.

De la aparate mirrorless la drone și soluții de iluminare portabile, participanții au putut încerca și folosi la ședințele foto:

Iată câteva imagini din tura foto. Și mai ales, aftermovie-ul!

În galeriile foto de mai jos puteți vedea alte imagini realizate de participanții în tura foto, respectiv: Dragoș Borcănea, Costin Fetic, Elena Ploeșteanu, Radu Chindriș, Ciprian Strugariu și DroneHub Team.

Dragoș Borcănea

DroneHub Team (aka Adrian Dafinoiu & Iulian Roman)

Cam așa a fost în tura noastră foto, stați aproape, urmează să urcăm și o serie de clipuri și filmări din dronă din această ieșire fotografică. Până la tura foto viitoare, vă dorim spor la citit pe blogul F64 și nu uitați să ieșiți cât mai des la pozat!

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.