(c) Rareș Davidescu

Cum a fost în tura foto cu Honda România

După cum bine știți, în perioada 20 ianuarie – 5 februarie, am lansat alături de Honda România un concurs de fotografie automotive cu premii speciale.

Premiile au constat în 4 invitații la o tură foto cu toate cheltuielile incluse și un workshop automotive, organizat de Honda România și F64 în perioada 21-23 februarie. Ne-am deplasat în zona județelor Sibiu și Brașov, am avut mai multe sesiuni de fotografiere a celor 4 mașini puse la dispoziție de către partenerul nostru, Honda, mai exact modelele: Honda CR-V Hybrid, Honda HR-V, Honda Civic Sedan și Honda Civic 5D.

Câștigătorii concursului au fost afișati aici, în pagina concursului, alături de imaginile premiate. Juriul format dintr-un reprezentant Honda România, Vali Bărbulescu și Ciprian Mihai au ghidat participanții pe parcusul turei foto, oferindu-le tips & trick despre fotografia automotive și mici secrete din tainele acestui gen fotografic.

Am avut și un concurs intern în acestă tură foto, dedicat tuturor participanților. Reprezentanții Honda au pus la bătaie un ceas special, care se oferă în mod normal celor care implinesc 10 ani în compania Honda, pentru fotograful care realizează cele mai tari imagini în această ieșire fotografică.


Rareș Davidescu a fost desemnat câștigător în tura foto, el fiind recompensat cu ceasul Honda, iar F64 pregătește un guest post pe blogul nostru. Stați aproape dacă vreți să vedeți ce imagini bestiale face Rareș când vine vorba de mașini!

Rareș Davidescu (https://www.facebook.com/davidescuraresphotography)

Mai jos imaginile realizate de Rareș în această tură foto:

Trebuie să amintim faptul că cei participanți au putut testa o serie de echipamente aduse special în tura foto pentru ei.

De la aparate mirrorless la drone și soluții de iluminare portabile, participanții au putut încerca și folosi la ședințele foto: