Urmează-ți pasiunea în vacanță cu echipamente de la F64!

Ești pregătit de vacanță? Dacă nu, nu-i problemă, treci pe la F64, fie online, fie fizic și te echipăm cu tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți urma pasiunea în vacanță. De la echipament la materiale educaționale, toate sunt numai bune de urmărit la micul dejun de lângă plajă, înainte de a trece la o nouă zi de fotografiat.

Ți-am pregătit o mulțime de surprize, însă cel mai bine le descoperi chiar tu în rândurile ce urmează:

#1 Smartphone-uri performante

Mai nou există expresia aceea care spune că-ți cari viața după tine în telefon. Tu ce telefon ai? Este pregătit să facă față aventurilor din concediu? Nu contează dacă vorbim de memorie, rezistența la intemperii sau calitatea camerei încorporate sau pur și simplu starea acestuia. Dacă însă intrii în dubii citind aceste cuvinte, poate că n-ar strica să vezi ce telefoane am pregătit pentru tine, numai bune de vacanță!

#2 Surprinde tot drumul

Ești genul care se plimbă mult cu mașina? Obișnuiești să străbați orașe întregi făcând popasuri, te tentează un eurotrip sau pur și simplu știi că destinația vine cu peisaje faine pe drum? Poate că a sosit momentul să-ți cumperi o cameră auto. Astfel vei avea totul înregistrat, în cazul unui accident sau altor nereguli și desigur, multe filmulețe faine de pe drum.

#3 Fii mereu la înălțime cu o dronă!

Poate nu mergi cu mașina, dar mereu admiri cât de mică pare lumea vastă de sus, din avion. Ei bine, dacă-ți cumperi o dronă vei putea face asta mereu, iar din vacanță cu siguranță te vei întoarce cu clipuri și fotografii pe care nu ți le-ai fi închipuit. Gândește-te că o dronă ți-ar permite să vezi mult mai mult din zona în care mergi decât vei apuca, nu doar datorită zborului, ci și datorită înălțimii.

#4 Te pasionează acțiunea?

Nici de tine nu am uitat și tocmai de aceea, la F64 o să găsești o varietate de camere de acțiune, numai bune pentru a surprinde sporturile extreme, excursiile, întrecerile și chiar și concursurile. Nimic nu se compară cu săritura aceea fantastică în apă sau cu trick-urile făcute pe biciletă, skate, role, ș.a.m.d. Așa că ce mai aștepți? Vezi care cameră de acțiune ți se potrivește cel mai bine!

#5 Aparate foto-video

Pentru clasicii fani ai fotografiei și videogtrafiei, la noi vei găsi de la camere video portabile, numai bune pentru călătorit, la mirrorless-uri, compacte și camere subacvatice. Așadar, ai la dispoziție toate tipurile de aparate pentru a surprinde momentele importante, peisajele faine, atât sub apă cât și pe uscat.

#6 Obiective foto

Cum știm că mai des schimbi obiectivul decât aparatul, ne-am gândit că sigur vei avea nevoie de unul nou pentru a fotografia orașele spectaculoase noaptea, peisajele tropicale, portrete vesele și amuzante și orice altceva îți mai surâde ție.

#7 Trepiede

Dacă ești pasionat de astrofotografie și te duci în vacanță în țările nordice de exemplu, cu siguranță un trepied îți va fi util. Bine, este adevărat că un trepied poate fi folosit la multe lucruri precum: fotografiile de grup în care vrei să apari și tu, expunerile lungi noaptea în diverse locuri, surprinderea acțiunii și multe altele. Tu știi însă cel mai bine la ce îl vei folosi și cu siguranță ai de unde alege!

#8 Materiale Educaționale

Ți-am pregătit o mulțime de recomandări, sfaturi, atât în scris, cât și video, descoperă-le mai jos:

10 sfaturi pentru fotografii de vacanta perfecte

Descoperă și restul ofertelor de vacanță de la F64! 

[products ids=125037876,125040788,125040602,125033625,125026007,125039527,125037239,125039754,125040813,125040603,125028669,125037938,125037486,125030603,125029078,7004640,1049874,502987,125037581,125037394,125023320]

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.