10 gadgeturi de vacanță indispensabile

Oficial a început perioada vacanțelor, concediilor, petrecerilor, concertelor și festivalurilor. Cu toții ne-am făcut planuri, dacă nu serioase, adică cu scopul de a cutreiera meleaguri străine, atunci măcar ne-am propus ca și vara aceasta să ne rămână întipărită cu amintiri de neuitat! Însă cum poți oare îngheța amintirile în timp, dacă nu prin intermediul echipamentelor foto-video? 

Tocmai din acest motiv, ți-am pregătit 10 recomandări de gadgeturi indispensabile în vacanță, fie că ești pasionat de domeniile fotografiei și videografiei sau nu, toată lista noastră este menită să-ți facă vacanța cât mai frumoasă, așa că aruncă un ochi mai jos și vezi ce mai incluzi în bagaj atunci când pleci!

#1 Dronă

Plănuiești să călătorești mult în această vară? Vrei să te întorci cu amintiri greu de observat doar cu ochiul liber? Atunci o dronă s-ar putea să fie companionul ideal de vacanță. La F64 găsești o întreagă varietate, în așa fel încât să ai de unde alege drona potrivită pentru tine.

Produse recomandate

#2 Camere de acțiune

Poate însă ești un împătimit al sporturilor, fie ele extreme sau nu, iar pentru a le surprinde ai cu siguranță nevoie de gadgeturi pe măsură. În acest caz ți-ar fi foarte utilă o cameră de acțiune, care este foarte portabilă, rezitentă și îți oferă posibilitatea de a capta cele mai faine trick-uri și momente din vacanța ta. La fel ca în cazul dronelor, la F64 ai o mulțime de camere de acțiune din care poți alege.

produse recomandate