DJI face fotografia și videografia mai simple

Când auzi cuvântul DJI te gândești implicit la drone, nu-i așa? Ei bine află că există multe alte produse foarte utile create de acest brand. Fie că vorbim de accesorii, dispozitive de stabilizare, drone și altele. În acest articol îți vom prezenta o serie de produse marca DJI, care te vor ajuta și ca vlogger și ca entuziat al fotografiei aeriene. Hai să le luăm pe rând:

#1 DJI Osmo Mobile 2

Este un dispozitiv de stabilizare dedicat smartphone-urilor, care încorporează sistemul de stabilizare marca DJI și o gamă largă de funcții menite să te ajute atunci când filmezi cu smartphone-ul.

Față de modelul precedent, DJI Osmo Mobile 2 oferă o autonomie de până la 5 ore (de 3 ori mai mult). De asemenea, Osmo Mobile 2 vine cu un port USB amplasat lângă butoanele de control, acesta putând alimenta smartpone-ul în timpul utilizării.

Tehnologia ActiveTrack va “urmărește” subiectul filmat pentru tine, astfel că smartphone-ul va fi întotdeauna direcționat către acesta. Bucură-te de fiecare moment în timp ce filmezi!

Sistemul cu gimbal permite o tranziție mai ușoară a scenelor în timp ce te miști pentru ca înregistrările să fie perfecte și fără mișcări bruște.

Poți fotografia și filma mai bine în lumină slabă cu ajutorul acestui sistem de stabilizare. În plus, ai și posibilitatea de a controla produsul manual.

Funcția Panoramă îți permite să îmbini mai multe fotografii într-o panoramă.

Osmo Mobile 2 se poate folosi împreună cu o gamă largă de accesorii și se poate monta aproape pe orice. Se poate conecta prin Bluetooth pentru a se sincroniza cu telefonul mobil.

#2 DJI Ronin S

DJI

DJI Ronin S este un stabilizator motorizat cu trei axe ce poate susține atât camerele foto DSLR cât și cele mirrorless. Poate fi utilizat cu o singură mână, vine cu piese, doc pentru accesorii și accesorii interschimbabile, iar motorul rulează offset pentru vizibilitatea ecranului.

#3 DJI Tello

DJI Tello este o dronă ideală pentru cascadoriile în zbor, pentru filmarea clipurilor video rapid, cu ajutorul EZ Shots. DJI Tello dispune de range finder, altimentru, indicator cu LED, Sistem Vision în jos și conectivitate wi-fi. Filmează 720P Live View (format mp4), are un acumulator cu o capacitate de  1.1AH/3.8V și o cameră foto de 5mp cu o rezoluție a imaginilor de 2592×1936 în format JPEG. Câmpul de cuprindere al DJI Tello este de 82.6°, poate zbura timp de 13 minute, are o distanță de transmisie de 100m, o greutate de 80g cu tot cu protecții și acumulator, plus dimensiuni reduse de 98.0 x 92.5 x 41.0 mm. Mufa de încărcare este MicroUSB.

#4 Accesorii pentru DJI Tello

DJI

Acumulatorul pentru DJI Tello vine cu o capacitate de 1100 mAh, un voltaj de 3.8 V, este de tip Li-po, energie de 4.18 Wh și o greutate de 26g.

DJI

 Set de 2 elice pentru drona Tello.

DJI

Protecție pentru elicele dronei Tello. Sunt utile în special în caz de ciocnire cu altă dronă, aceste protecții de elice au o construcție robustă și rezistentă.

Accesoriu pentru drona Tello. Se atașează pe partea superioară a dronei și oferă un strop de culoare.

Tu ce accesorii preferi sau folosești pentru drona ta? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.