Toamna vine cu reduceri de pus la borcan!

Postat de: F64 F64

Tomna se instalează destul de timid în acest an, însă ușor, ușor, începe să-și facă simțită prezența. Curând, va fi vreme de stat la un ceai și experimentat în studioul foto, iar pentru cei pasionați de drumeții, timpul să vâneze culorile lui Brumărel și apoi să învioreze rețelele de socializare sau blog-urile.

E și momentul să punem bunătățuri la borcan, pentru la iarnă, așa că noi ne-am gândit să-ți propunem reduceri de pus la borcan. Ți-am pregătit oferte variate, de care să profiți acum pentru a avea activitate fotografică la închiderea de an.

Vei găsi atât produse de studio, cât și promoții la huse, genți, rucsaci, accesorii mai mult decât utile acum că vremea începe să fie schimbătoare, dar și o ofertă specială pentru Canon 70D, disponibil într-un „fatbox”, adică body plus un acumulator suplimentar și un card de memorie SanDisk SDXC Ultra de 64GBși cu o viteză de 80Mb.

Mai mult, întrucât ar fi păcat ca toate fotografiile tale de toamnă să rămână abandonate în PC, serviciul de printing F64 te așteaptă cu reduceri de 20% la imaginile în format mic (până la formatul A3 -30×40 cm).

Și consignația are reduceri la borcan, pentru o serie de produse second-hand selectate. Descoperă-le care sunt aici.

Avem o recomandare și pentru cei care sunt puși pe studiu și vor să încerce un curs nou, atipic, cum ar fi atelierul de fotografie de tip newborn. Andreea Velican te va ghida pas cu pas prin ce presupune realizarea unei astfel de ședințe foto, de la echipamentul de studio dedicat fotografiei de nou-născuți, la lumină, portretistică, posing, recuzită și, mai ales, tehnicile necesare astfel încât rezultatele să fie uau.

Nu uita nici de sfaturile recomandate pentru fotografierea toamnei, pe care le găsești pe blogul nostru:

Fotografia de toamna: 6 sfaturi utile

Tu ce reduceri la borcan îți dorești să găsești la raft?
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top