Transformă-ți vacanța într-o ședință foto

Postat de: F64 F64

Înainte, fotografiile de vacanță, destul de rare de altfel, fie că erau făcute de fotografii de pe plaje sau din vârf de munte, fie că erau din tabere sau realizate de unul dintre părinți sau bunici și apoi developate cu grijă în toaleta de serviciu, transformată peste noapte în cameră obscură, reprezentau amintiri prețioase.

Astăzi, deși tehnologia a avansat surprinzător de mult, iar rețelelede socializare îți permit să transmiți totul live, fotografiile din vacanțele și călătoriile tale au rămas la fel de importante. Mai mult, creativitatea pare să fie ideea zilei, iar imaginile tale nu mai pot arăta oricum, le vrei din ce în ce mai des ca de revistă, nu-i așa?

Zis și făcut! De aceea îți pregătim mereu sfaturi utile dar și oferte la echipamente care să-ți transforme vacanța într-o ședință foto.

În concediu, ești vedetă în fiecare zi, așa că îți recomandăm carduri performante și hardisk-uri externe pentru a nu pierde nicio amintire importantă, accesorii pentru un look de vedetă, aparate Polaroid dacă ești nostalgic sau preferi amintirile vintage style, aparate subacvatice dacă ești fan valuri sau relaxare la piscină, reduceri importante la echipamente Sony, Panasonic, Canon, ca să nu mai vorbim de produsele aniversării centenare de la Nikon.

Dacă ești mai degrabă orientat către video, n-am uitat nici de reducerile pentru echipamente dedicate vouă, celor care veți fi regizorii propriei vacanțe în această vară.

Iar pentru că mai sus vorbeam de sfaturi foto pentru fotografii de vacanță fără cusur, îți recomandăm și o lectură ușoară, numai bună de alăturat unei limonade cu fructe sau unui șpriț de vară:

Iar dacă preferi tutorialele video, îți recomadăm clipul de mai jos:

Nu uita că echipamentul foto-video trebuie protejat, așa că ai grijă la geanta sau rucsacul foto pe care îl alegi. În plus, n-ar strica să ai cu tine un trepied, fie el chiar mini, ca să nu fi nevoit să rogi pe cineva care habar nu are de regula treimilor, linia orizontului, unghiurile de portret etc. să îți facă o poză cu familia. Ce să mai spunem de acumulatorul de rezervă, mai ales că pe plajă sau în vârf de munte n-ai mereu în apropiere o terasă sau o cabană unde să îți poți încărca bateriile descărcate, nu-i așa?

Iar la întoarcere, printează! Nimic nu se poate compara cu sentimentul de a răsfoi peste ani și ani, alături de cei mici și de prieteni, file din aventurile și poveștile voastre de peste mări și țări.

 
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top