Festivalul UNFINISHED aduce la București peste 20 de lideri creativi

Postat de: F64 F64

Festivalul UNFINISHED aduce la București peste 20 de lideri creativi, antreprenori și artiști internaționali.

Festivalul UNFINISHED va avea loc la Sala Dalles din București in perioada 25 – 28 Mai. Tema principală a acestui an este impactul pe care creativitatea îl poate avea în dezvoltarea pozitivă a comunităților și societății în care trăim. Festivalul va reuni lideri din domeniile creative, de tehnologie și antreprenoriat pentru a inspira și motiva publicul prin sesiuni inovative (prezentări interactive, keynote addresses, mese rotunde, masterclass, workshops) combinate cu expoziții, evenimente de networking și concerte.

Fiecare zi a UNFINISHED va avea ca piloni principali Inspire, Connect, Empower & Change, prin care participanții vor putea să descopere atât noi metodologii de lucru, cât și povești de succes care să îi inspire să fie mai creativi în munca lor de zi cu zi.

Printre speakerii confirmați se numără: Daniel Jones (The New York Times), Jason Grullon (Virtu), Rob Fitzpatrick (The Mom Test), Josh Begley (First Look Media), Oana Stănescu (PlusPool), Max Stossel (Time Well Spent), Enrico Bossan (Fabrica), Micha Bruinvels (World Press Photo), Alice Cabaret (The Street Society), Justin Durazzo (Droga5), Bogdan Nicolai (AList Magazine), Emil Cartiș (Romanian Design Council.)

Desfășurându-se în paralel cu expoziția World Press Photo (WPP) care prezintă cele mai bune proiecte de fotojurnalism la nivel mondial, Festivalul va prezenta și o serie de instalații de artă care, prin diverse medii, fac un comentariu la adresa societății, istoriei și contextului geopolitic actual.

Vor expune artiști din 6 țări, printre care Alfredo Jaar, Josh Begley, Capucine Gros, Pavel Braila, Luca Zamoc, Vasilievic & Venuri. Pe lângă aceste expoziții, Festivalul UNFINISHED va prezenta și o serie de experiențe în VR și projection mapping.

 

Despre expoziție

Cea mai importantă expoziție de fotojurnalism la nivel global, World Press Photo, ajunge din nou la București anul acesta, începând cu data de 10 mai, orele 19.00 – accesul se face pe baza de invitație sau pe email la info@eidosfoundation.org. Expoziția, organizată de Fundația Eidos, va fi deschisă pentru public în intervalul 11 – 28 mai 2017, la Sala Dalles, in cadrul UNFINISHED Festival.

Expoziția de la București face parte din expoziția anuală internațională World Press Photo, care călătorește în întreaga lume, fiind montată în peste 100 de locații din peste 45 de țări – și vizitată de peste 3,5 milioane de oameni la fiecare ediție.

Expoziția va fi deschisa zilnic intre orele:

  • Luni – Joi: 11:00 – 21:00
  • Vineri: 11:00 – 22:00
  • Sâmbătă – Duminică: 10:00 – 22:00

Prețul unui bilet: 15 ron
Biletele se pot achizitiona de la intrarea in expozitie, dar și pe Eventim.

Mai multe detalii, precum și lista completă a câștigătorilor, poate fi consultată pe site-ul oficial al expozitiei.

UNFINISHED este un proiect al Fundației Eidos, prezentat de Ministerul Culturii și Identității Naționale, susținut de Primăria București și ARCUB.
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top