F64 te invita la Black Friday!

Postat de: F64 F64

Pe 23 noiembrie, la ora 00.00, F64 te invita la reduceri de pana la 50% pentru echipamente din toate categoriile de produse. Intr-un cuvant: te invita la BLACK FRIDAY. Poti beneficia de superpreturi pana duminica, 25 noiembrie, ora 23:59:59.

Desi promotia se numeste Black Friday, aceasta se va desfasura pe toata durata weekendului, oferind utilizatorilor site-ului reduceri pentru o gama larga si diversa de produse, atat pentru aparate profesionale high-end, cat si pentru compacte, fundaluri de studio si altele, astfel incat pasionatii de fotografie vor avea de unde alege.

In campania Black Friday sunt incluse echipamente de la producatori precum Canon, Nikon, Fuji, Tamrac, Elinchrom, Giottos, SanDisk, Olympus, Lowepro, Crumpler, Kata, Think Tank Photo si altele.

Pentru ca ne aflam la distanta de doar cateva zile, pregatirile au ajuns la final. Stocurile de produse sunt stabilite deja, site-ul este 100% pregatit pentru cresterea traficului iar consultantii de la Call Center sunt pregatiti pentru un numar record de apeluri telefonice.

Cum totul este pregatit nu ne mai ramane decat sa te invitam oficial la Black Friday. Ramai cu F64 si afla ce ti s-a pregatit. Acum este momentul sa-ti cumperi DSLR-ul mult visat sau sa ii faci cadou compactul pe care si-l doreste de ceva timp.

Denumirea Black Friday provine din Philadelphia, unde era folosita pentru a descrie traficul extrem de dificil creat dupa Ziua Recunostintei. Black Friday deschidea oficial sezonul de cumparaturi pentru Craciun. In prezent, termenul are conotatii economice intrucat in aceasta perioada retailerii se asteaptă sa intre “pe negru”, adica sa aibă profit, in comparatie cu “pe rosu”, adica pierderi.

In Romania, acest eveniment se afla la a doua editie.

Noteaza-ti in agenda ca VINERI, 23 noiembrie, avem intalnire si nu uita sa te inscrii la NEWSLETTER-ul nostru pentru a fi primul care afli ce promotii te asteapta de Black Friday.
test - array(0) { }

Comentarii

Sortează după:
  • Dată
  • Raspunsuri
  • Ultima activitate

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top