Ilford PAN F Plus 50

Iubesc fotografia alb/negru! Pot exprima la fel de bine ca un pictor, ca un scriitor orice ma incojoara. Pot reda in cadre simple lucruri complicate. Am povestea si incep descrierea cu ajutorul luminii.. un contrast bun, o gama de tonuri gri cat mai mare, toate puse intr-o incadrare potrivita povestirii.

Ilford PAN F PLUS 50 este filmul care ma ajuta cu aceasta ocazie sa redau detaliile cele mai fine. Un film care are o granulatie foarte fina si care este usor de developat fiind compatibil cu majoritatea solutiilor de procesare.

Camera: Voigtländer Bessa R4A
Obiectiv: Voigtländer Nokton 50mm f/1.1
Timp: 1/60
Diafragma: F/1.1
Film: Ilford PANF Plus 50 ISO (care intamplator a avut 39 cadre)
Revelator: Tetenal Ultrafin, dilutie 1/30
Fixator: Fomafix
Timp developare: 9 minute
Temperatura: 20º
Rotire in tanc 15 sec./1min.

http://www.narcisvirgiliu.ro/blog/

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.