B.HOUSE lansează Cercul de Comunicare Vizuală Constanța

Spațiul de Coworking Constantața B.HOUSE lansează Cercul de Comunicare Vizuală Constanța (CCV). Florin Diumea este inițiatorul acestui proiect și are deosebita plăcere de a anunța lansarea CCV.

Misiunea acestui cerc este de a promova artele vizuale precum: fotografia, filmul și designul. Așadar, toți cei care sunt pasionați de domeniul artei fotografice, a filmului și/sau design-ului sunt invitați să se înscrie în  în Cercul de Comunicare Vizuală Constanța (CCV), indiferent de nivelul de experiență.  În plus, este gratuit!
CCV

De ce fel de beneficii se vor bucura pasionații care se înscriu la CCV?

Beneficiile apartenenței la această comunitate sunt variate: de la workshop-uri de fotografie, design comercial și branding, film și marketing, la expoziții și galerii de prezentare a lucrărilor și portofoliilor, la evenimente de networking și identificarea de potențiali clienți.

Orașul Constanța are nevoie de o comunitate de profesioniști în domeniul artelor vizuale pentru deoarece acest aspect ar ajuta atât mediul de afaceri local cât și dezvoltarea imaginii orașului.

Obiectivul CCV este de a încuraja pe toți cei pasionați de arte vizuale să se promoveze și să vândă.

În primele zile de la lansare au adunat în jurul lor 22 de membri și deja au dat startul primului proiect, deumit  “Spiritul județului Constanța – 2018”. Acum ei construiesc o agendă de workshop-uri, fotowalk-uri, ateliere, expoziții cu vanzare și evenimente de networking unde doresc să ajute artiști vizuale să se conecteze cu mediul de afaceri. Și încearcă să standardizeze modul de prezentare al fotografiilor pe baza unui template proaspăt realizat.

Urmează să definitiveze și un regulament intern pentru a le permite să devină mai eficienți în acțiunile lor. Mărturisesc că au multe planuri și provocări pentru viitor, însă dețin convingerea fermă cu pot pune pe picioare o comunitate a pasionaților de arte vizuale în Constanța.

CCV

Aici poți afla mai multe despre B.HOUSE Coworking Constanta, sediul CCV (Constanța, Bd. Mamaia 142) este un spațiu generos și elegant.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.