B.HOUSE lansează Cercul de Comunicare Vizuală Constanța

Postat de: F64 F64

Spațiul de Coworking Constantața B.HOUSE lansează Cercul de Comunicare Vizuală Constanța (CCV). Florin Diumea este inițiatorul acestui proiect și are deosebita plăcere de a anunța lansarea CCV.

Misiunea acestui cerc este de a promova artele vizuale precum: fotografia, filmul și designul. Așadar, toți cei care sunt pasionați de domeniul artei fotografice, a filmului și/sau design-ului sunt invitați să se înscrie în  în Cercul de Comunicare Vizuală Constanța (CCV), indiferent de nivelul de experiență.  În plus, este gratuit!

CCV

De ce fel de beneficii se vor bucura pasionații care se înscriu la CCV?

Beneficiile apartenenței la această comunitate sunt variate: de la workshop-uri de fotografie, design comercial și branding, film și marketing, la expoziții și galerii de prezentare a lucrărilor și portofoliilor, la evenimente de networking și identificarea de potențiali clienți.

Orașul Constanța are nevoie de o comunitate de profesioniști în domeniul artelor vizuale pentru deoarece acest aspect ar ajuta atât mediul de afaceri local cât și dezvoltarea imaginii orașului.

Obiectivul CCV este de a încuraja pe toți cei pasionați de arte vizuale să se promoveze și să vândă.