Nissin Di866 Professional

Japonezii de la Nissin au in spate o istorie de 40 de ani, timp in care au functionat si ca producator ce subcontracta constructia echipamentului pentru brand-uri de renume.
Bogata lor experienta este acum pusa in lumina si prin inovatia lor cea mai recenta, blitz-ul Nissin Di866 Professional. Este un blitz de camera foarte puternic (numar ghid 60 la ISO100) si cu o mare plaja de functionalitati, depasind chiar si cele mai versatile sisteme existente pana acum. Poate functiona atat ca master cu reglare automata TTL pentru toate blitz-urile comandate, cat si ca unitate la distanta, tot cu masurare TTL si transmisie wireless sau prin cablu PC sync.
Alte facilitati ar fi reflectorul secundar pentru fill-flash la orientare bounce, intrarea de alimentare cu battery pack extern, mufa USB si cele mai largi posibilitati de reglare; sunt atuuri ce n-au mai fost vreodata stranse intr-un singur produs. Constructia semnificativ imbunatatita inspira incredere prin soliditatea remarcabila, la un pret incredibil de mic: practic echivalentul sumei cerute de alti producatori pentru blitz-uri cu functionalitati de baza.

Am avut o surpriza foarte placuta: complet neasteptat, dupa introducerea bateriilor se poate constata ca ecranul acestui blitz este color si dispune de un adevarat meniu grafic, facand reglajele sa fie mult mai intuitive decat la orice alt blitz. Probabil ati intalnit pana acum multe modele ce foloseau un afisaj plin de simboluri criptice, de nedescifrat pe teren in lipsa manualului aferent. Grija la detaliu a celor de la Nissin se manifesta si aici, in cele mai mici amanunte: nu doar ca meniul prezinta in scris optiuni clare pe fundal in coduri de culoare, ci chiar se ofera un mic ghid pe o foaie A4 ce poate fi impaturita si purtata langa blitz, in husa din material catifelat (livrata in pachetul standard).

Alta facilitate destinata usurarii lucrului pentru utilizatorii intensivi: blitz-ul dispune de magazie amovibila tip BM-01.
Aceste magazii pentru patru acumulatori AA/R6 pot fi achizitionate, pastrate si transportate separat, cu acumulatorii incarcati dinainte de sesiunea foto si, in cazul in care este nevoie de schimbarea bateriilor, nu este nevoie sa ghiciti orientarea; la majoritatea aparatelor bateriile intra in doua pozitii diferite, dar la Nissin bateriile sunt aliniate cu toatele in acelasi sens; inca o aplicatie gandita pentru rapiditatea in operare!

Blitz-ul Nissin Di866 Professional este disponibil in versiunea compatibila cu camerele Nikon si Canon.
Va lasam in compania unui filmulet de prezentare a blitului; pentru a fi uimiti de capacitatile nebanuite ale blitzului Nissin Di866 Professional, va invitam sa-l probati personal in magazin.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.