Concurs: Câștigă cu Duracell un controller XboX One Elite wireless!

Pasionat de gaming? Atunci acest concurs sigur este pentru tine!

Ai șansa, alături de F64 și Duracell, să câștigi prin tragere la sorți, un controller XboX One Elite wirelles.

Intră pe link-ul http://www.f64.ro/duracell, vezi care sunt ofertele Duracell pentru tine și spune-ne pentru ce ai nevoie de energie :). Așteptăm comentariile tale și linkul cu produsul Duracell preferat mai jos, la secțiunea dedicată de comentarii pentru acest articol, până pe 13 mai 2017, ora 23:00.

Premiul pus la bătaie: 1 x Controller XboX One Elite wireless

Regulamentul complet al concursului poate fi găsit aici.

duracell

Despre premiu

XboX One Elite wireless este un controller de înaltă performanță, ideal pentru a satisface nevoile gamerilor în cele mai diverse competiții actuale. Proiectat în colaborare cu jucătorii profesioniști, controllerul Wireless Xbox One Elite îți va permite să îți duci capacitățiile tale de joc la un nivel maxim și se adaptează stilului tău unic de joc. Vei experimenta un control mai bun indiferent că te joci FPS, curse de mașini, lupte sau alte jocuri.

Fiecare suprafață și detaliu au fost concepute pentru a satisface cele mai riguroase cerințe ale gamerilor competitivi. Frecarea redusă, inelele întărite din jurul fiecărui Thumbstick minimizează gradul de uzură pentru a asigura cea mai bună acțiune a controllerului Wireless Xbox Elite.

Grip-ul din material cauciucat îți permite o priză mai bună și stabilitate sporită asupra gamepad-ului. Mânerul a fost de asemenea îmbunătățit, permitându-ți să manipulezi cu mai puțin efort controllerul, astfel încât să te poți juca mai mult și mai confortabil. Finisajul soft-touch îți permite să experimentezi o senzație de lux și de control total.

Abia aștepți să vezi ce poate, nu-i așa?

Despre acumulatorii Duracell

Atâta timp cât au dimensiunile potrivite, poți utiliza acumulatorii Duracell în orice dispozitiv, însă Duracell recomandă consultarea manualelor de utilizare ale dispozitivelor pentru detalii privind compatibilitatea. Acumulatorii sunt cei mai potriviți pentru dispozitivele cu consum mediu și mare, cu alte cuvinte dispozitive precum camerele digitale sau controlerele wireless pentru jocuri, care consumă rapid bateriile alcaline. Tehnologia Duracell Duralock previne pierderile de energie, astfel că bateriile rămân încărcate până la 12 luni (fără să fie folosite) și durează garantat 5 ani.

Te așteptăm în concurs, până pe 13 mai 2017, ora 23! 

Update 15/05/2017 – Câștigătorul concursului

Astazi, 15/05/2017, am revenit cu rezultatele extragerii.

Fericitul câștigător al unui controller X-Box One Elite este Pușcașu Vlad Ionuț, felicitări!

Înregistrarea tragerii la sorți poate fi urmărită aici. Am extras un câștigător și o rezervă.
Vă mulțumim tuturor pentru participare și vă așteptăm și la alte concursuri F64!
 
 
 

Save

Save

Save
Save

Alți fotografi au mai citit și:

53 Comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.