#CreativeChallengeF64 este o competiție dedicată creatorilor de conținut din zona foto-video, pe care ne propunem să o organizăm lunar, pe o tematică anume.

Materialele de tip reels și/sau fotografiile trebuie trimise înainte de data de 25 a fiecărei luni. Fotografiile și videoclipurile vor fi selectate la sfârșitul lunii și jurizate separat de experții noștri interni sau cu ajutorul unui invitat extern, după caz.

Câștigătorii lunii vor fi anunțați pe rețelele noastre sociale și vor fi îndrumați pentru a intra în posesia premiilor.

Startul competiției se va da în fiecare luna pe data de 3 sau 5 ale lunii .

Felicitări câștigătorilor lunii mai (tema: Colțul meu de lume, foto-video de călătorie) – Cosmin Stan (FOTO) și Roxana Brumari (VIDEO).

Videoclipul tău tip reel trebuie:

  • să fie filmat în format vertical
  • să fie de maximum 60 de secunde
  • Postează-l pe Instagram; nu uita să folosești tag-ul #CreativeChallengeF64 și #f64studio
  • Postează oricând în timpul lunii, după startul competiției.
  • Creează-ți propriul subiect, respectând tema principală postată de noi.
  • Dacă poți include și câteva sfaturi sau tips&tricks (audio/scris sau cum preferi) ai o șansă în plus!
  • Menționează la final și echipamentul folosit.
  • Înscrierile trebuie să fie realizate în timpul lunii de concurs activă și trimise înainte de de data de 25 a fiecărei luni.

Fotografiile tale trebuie să respecte următoarele condiții:

  • Postează pe Instagram; nu uita să etichetezi #CreativeChallengeF64 și #f64studio
  • Postează oricând în timpul lunii, după startul competiției.
  • Respectă tema indicată, dar joacă-te cu compoziția, unghiurile, chiar și genurile fotografice.
  • Menționează echipamentul folosit.
  • Înscrierile trebuie să fie realizate în timpul lunii de concurs activă și trimise înainte de de data de 25 a fiecărei luni.

TEMA LUNII MAI ESTE: VIAȚA URBANĂ (foto-video de stradă/ cu tematică urbană)

START CONCURS: 06/06/2023

JURIZARE: 29-30/06/2023

ANUNȚARE CÂȘTIGĂTOR: 03/07/2023

Așteptăm cu nerăbdare super fotografii și reels cu tematică urbană / de stradă. Respectă condițiile de mai sus, în funcție de categoria la care te înscrii și arată-ne colțurile de lume prin care ai colindat!

Nu uita să citești și regulamentul oficial, pe care îl găsești mai sus. De asemenea, ți-am pregătit câteva sfaturi utile și idei pentru cadre de călătorie cât mai faine. Le găsești mai jos:

PREMIILE LUNII IUNIE SUNT:

ÎNTREBĂRI FRECVENTE:

  1. Pot să mă înscriu prin Facebook?
    Concursul nu poate fi accesat prin Facebook. Pentru a participa, trebuie să postezi o fotografie sau un videoclip pe Instagram și să o etichetezi cu #CreativeChallengeF64.
  2. Cum jurizați lucrările trimise?  Lucrările/clipurile sunt evaluate în funcție de compoziție, iluminare, subiect și abilități tehnice, cursivitatea montajului șamd. Nu are importanță echipamentul folosit, puteți utiliza chiar și un telefon. Avem o echipă diversă de jurați cu diferite background-uri și arii de expertiză. Asfel, sperăm să putem oferi o perspectivă echilibrată asupra lucrărilor trimise. Vedem fotografiile și videoclipurile în mod anonim pentru a evita orice posibilă părtinire.
  3. Când începe concursul?   Concursul începe în fiecare luna pe data de 3 sau 5 ale lunii .

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.