Personalizează-ți obiectivul Tamron!

TAMRON Lens Utility este un software dedicat care permite personalizarea si actualizările firmware-ului pentru obiectivele TAMRON echipate cu un port conector (USB Type-C) prin intermediul unui computer. Învață de la Gabriel V Barna să-ți personalizeazi obiectivele Tamron, cu acest nou software dedicat și descoperă în video care sunt avantajele utilizării acestei aplicații!

Cum folosești Tamron Lens Utility?

  • Conectezi obiectivul la laptop. Cel mai bine este să păstrezi cablul original.
  • Pornești softul.
  • Poți alege să personalizezi obiectivul, dacă este doar obiectivul conectat la PC sau laptop, poți personaliza obiectivul în timp ce este cuplat la cameră și camera este pornită și poți face update de firmware.
  • Este recomandat ca prima oară să faci update-ul de firmware.
  • Apoi, poți începe personalizarea obiectivului.

Acest soft reprezintă o funcție nouă, practică și utilă pentru cei care folosesc aceste noi obiective de la Tamron.

Produse Tamron în focus

Află mai multe despre cum poți personaliza obiectivele Tamron urmărind acest videoclip!

Îți recomandăm să urmăresti si acest videoclip:

Tu deții un obiectiv de la Tamron? Lasă-ne în comentarii câteva impresii despre experiența ta cu obiectivele Tamron. Suntem curioși ce folosești și ce îți place la echipamentele Tamron.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.