Sony lansează microfonul extern ECM-G1 – perfect pentru vlogging

Noul microfon oferă sunet de înaltă calitate, oriunde și oricând.

Sony prezintă noul microfon ECM-G1, ușor și compact, care îmbunătățește calitatea înregistrărilor video prin captarea la înaltă calitate a sunetului. Cu funcția de suprimare a sunetului ambiental și captare clară a sunetului frontal, utilizatorii se pot bucura de o calitate audio excelentă atunci când înregistrează conținut.

Îmbunătățiți standardul înregistrărilor video, cu sunet de înaltă calitate

Sunetul clar de înaltă calitate joacă un rol important în captarea conținutului video. Microfonul ECM-G1 are o capsulă cu diametru mare (approx. 14.6 mm), care asigură o captare clară a sunetului, suprimând în același timp zgomotul și îmbunătățind considerabil calitatea producției video.

ECM-G1 este microfonul perfect pentru vlogging, deoarece captează vocea în mod clar, include un paravânt ce reduce zgomotul produs de vânt la înregistrarea în aer liber și are o structură optimizată pentru a suprima zgomotul produs de vibrațiile camerei, cu amortizoare anti-vibrații. Atunci când este conectat la o cameră Sony cu Multi Interface Shoe (MI), designul fără cablu elimină chiar și zgomotul de vibrații transmis prin cablu.

Suprimarea sunetului ambiental și captarea clară a sunetului frontal

Captarea clară a sunetului din fața camerei este accentuată datorită caracteristicii de supercardioidă, iar sunetul ambiental este suprimat, astfel încât este înregistrat doar conținutul audio dorit – excelent pentru înregistrarea de tip selfie. Chiar și atunci când utilizatorii înregistrează în interior, ECM-G1 este foarte eficient în reducerea captării ecoului și a reverberației vocii, rezultând o înregistrare clară a sunetului și a conversației.

Bucurați-vă de sunet de înaltă calitate oriunde și oricând

Interfața MI Shoe permite o mai mare flexibilitate cu înregistrarea fără a fi necesară o baterie și fără cabluri. Alimentarea cu energie este furnizată direct de la camera foto la microfon, astfel încât nu există probleme legate de descărcarea bateriei sau de cabluri incomode, chiar și atunci când utilizatorii înregistrează cu monitorul LCD rabatabil în unghi variabil deschis pe orizontală.

 Microfonul ECM-G1 este foarte ușor, cântărind doar 34 g, și este foarte compact (W x H x D: 28.0 mm x 50.8 mm x 48.5 mm) în așa fel încât să poată fi utilizat oriunde, oricând.

Un cablu de înregistrare este inclus pentru ușurință în utilizare, iar mufa jack pentru microfon este compatibilă cu o gamă largă de dispozitive, cum ar fi camerele foto și smartphone-urile, oferindu-le utilizatorilor cea mai mare flexibilitate pentru nevoie diverse de înregistrare de conținut.   

S-ar putea să te intereseze și următoarele articole:

Care este cel mai bun microfon pentru live streaming și cum îl alegi?
Cele mai bune echipamente audio pentru podcast
Istoria microfonului și evoluția acestuia

Tu deții un microfon pentru vlogging și dacă da, care este experiența ta cu acesta? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.