Concursul de fotografie Sony α Universe: „Iarna”

Sony Europe B.V. și Alpha Universe sunt încântate să anunțe lansarea concursului de fotografie Iarna pe Instagram, pentru utilizatorii camerelor Sony Alpha sau RX din următoarele țări: Germania, Regatul Unit, Franța, Italia, Spania, Țările de Jos, Elveția, Polonia , Norvegia, Austria, Suedia, Belgia, Danemarca, Portugalia, Finlanda, Grecia, România, Estonia, Lituania, Letonia, Ungaria, Bulgaria, Irlanda, Republica Cehă, Croația, Slovenia, Slovacia și Turcia.

Vor fi trei imagini câștigătoare alese de un juriu format din experți în fotografie, fiecare imagine urmând a primi câte un premiu!

Pentru a participa la acest concurs, distribuiți-vă fotografiile prin Instagram. Vor putea participa la concurs fotografiile postate pe Instagram până 27 februarie 2022.

(c) Albert Dros

Iarna oferă posibilități de iluminare superbă și culori unice. Fie că este vorba de o iarnă minunată în munți sau de o dimineață înghețată în oraș, avem parte de o mulțime de momente magice care așteaptă să fie surprinse. Soarele slab, nopțile mai întunecate și diminețile cețoase ce caracterizează iarna le oferă o mulțime de oportunități fotografilor pasionați de peisaje. În timp ce fotografii pasionați de portrete pot surprinde festivitățile de iarnă și momentele minunate alături de cei dragi, fie lângă un foc îmbietor, fie parcurgând contemplativ o piață de Crăciun. Este, de asemenea, un anotimp în care fauna este plină de viață. De la vizitatorii arctici migratori până la impresionantele triluri de păsări, despre iarnă se poate spune orice, mai puțin că este lipsită de viață.

Distribuiți imaginile dvs. de iarnă prin intermediul contului de Instagram Alpha Universe și veți avea șansa de a câștiga câteva premii extraordinare, inclusiv cele mai noi echipamente de la Sony.

Premiile sunt:

Locul II - La alegere, unul dintre următoarele:

Locul III - La alegere, unul dintre următoarele:

Fotografiile înscrise vor fi evaluate pe baza creativității, originalității și impactului vizual/emoțional al imaginii, iar fotografiile câștigătoare vor fi anunțate pe platforma Alpha Universe și pe canalele de socializare.

Pentru a intra în Concurs, trebuie să finalizați următorii pași:

Pasul 1: urmăriți contul @alphauniversebysony.eu de pe Instagram.

Pasul 2: încărcați în contul dvs. Instagram o fotografie realizată personal de către dvs. cu un aparat foto Sony seria Alpha sau seria RX și adăugați următorul hashtag: #AlphaWinterRo

Fotografiile trimise trebuie să fi fost realizate cu un aparat foto Sony seria Alpha sau seria RX. Contul dvs. Instagram trebuie să fie setat ca public pentru a participa la concurs. Odată postată, fotografia trebuie să rămână pe contul dvs. Instagram până la finalul Perioadei de concurs.

Participantul a cărui imagine este selectată drept câștigătoare va fi contactat prin Instagram Direct de pe contul Instagram @alphauniversebysony.eu și va trebui să remită datele EXIF asociate fotografiei selectate pentru a demonstra conformitatea cu cerințele de participare. Apoi, Sony va contacta potențialul câștigător prin e-mail cu instrucțiuni pentru primirea premiului. Dacă potențialul câștigător nu răspunde și nu respectă instrucțiunile din mesajul Instagram Direct inițial în termen de cinci zile sau dacă datele indică faptul că fotografia nu respectă prezentele clauze și condiții, participantul nu va fi eligibil să primească premiul și va fi selectat un câștigător alternativ. Vor fi contactați maximum trei câștigători alternativi.

Câștigătorii vor fi contactați prin contul Instagram @alphauniversebysony.eu până la finalul lunii martie 2022 și premiile vor fi trimise până la finalul lunii aprilie 2022, fără costuri pentru câștigător.

S-ar putea să te intereseze și următoarele articole:

Sfaturi pentru fotografierea peisajelor de iarnă
10 idei pentru fotografii sau proiecte foto pe timp de iarnă
Despre fotografiatul sporturilor de iarnă

Tu ce trucuri folosești atunci când ieși iarna la fotografiat? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.