Top 10 Cele mai cumpărate aparate foto în 2021

Uneori este o adevărată provocare să alegi aparatul foto potrivit pentru tipul de fotografie pe care îl practici și nivelul experienției tale, la câte opțiuni există. În acest articol, venim în ajutorul tău prezentând o listă cu cele mai cumpărate aparate foto în 2021, pe site-ul F64.ro!

Iată care au fost cele mai cumpărate aparate foto în 2021!

#1 Cele mai cumpărate aparate Canon în 2021

Senzor full frame de 30,3 megapixeli cu detalii impresionante, performanţă ISO şi Dual Pixel CMOS AF. Pe lângă noile obiective RF, Canon EOS R oferă experienţa supremă de fotografiere pentru ca tu să îți îmbunătăţești şi mai mult poveştile în imagini.

Canon EOS R stabileşte standardul pentru aparatele foto full frame mai mici şi mai uşoare ale viitorului. Corpul său personalizabil din aliaj de magneziu oferă noi niveluri de performanţă EOS.

Indiferent ce şi cum fotografiezi, EOS R6 îți permite să îți folosești creativitatea în moduri la care nu te-ai fi gândit că sunt posibile.

 Indiferent că este vorba de fotografii sau filme, cu persoane sau locuri, acţiune sau călătorii, natură moartă sau natură sălbatică – combinaţia de viteză, calitate a imaginii şi flexibilitate pe care o oferă aparatul EOS R6 îl fac instrumentul perfect pentru crearea de conţinut.

Canon EOS RP este un aparat foto mirrorless full frame, mic, uşor şi intuitiv pentru creativitate superbă din mers.

Canon EOS RP integrează puterea tehnologiei mirrorless full-frame într-un corp mic şi uşor, deschizând calea pentru posibilităţi creative extraordinare. Senzorul CMOS de 26,2 megapixeli al aparatului Canon EOS RP este incredibil de performant în lumină slabă datorită procesorului DIGIC 8 şi optimizorului de obiectiv digital integrat, care asigură rezultate superbe direct din aparatul foto.

Canon EOS RP oferă un nou mod de a exploata avantajele oferite de tehnologia full-frame. Poți fotografia cu gama dedicată de obiective RF full-frame precum şi cu gama largă de obiective EF şi EF-S, cu ajutorul unui adaptor, fără a face compromisuri cu privire la performanţa optică.

Versatilitatea este caracteristica principală a acestui aparat foto. Fie că dorești să realizei fotografii de calitate deosebită pentru postările pe Instagram, un videoclip nativ vertical pentru TikTok sau să faci o transmisie live pe YouTube, EOS M50 Mark II este ceea ce ai nevoie. Datorită ieşirii HDMI fără marcajele de pe ecran, utilizatorii pot crea transmisii live cu aspect profesional, iar cu ajutorul EOS Webcam Utility Software, oferit gratuit, pot face transmisii pe Twitch sau apeluri video cu prietenii şi familia.

Pentru conţinut care să poată fi încărcat cât mai repede după înregistrare, EOS M50 Mark II oferă conectivitate îmbunătăţită către smartphone prin Wi-Fi şi Bluetooth. Aceasta permite controlarea aparatului foto de pe un dispozitiv mobil şi încărcarea directă şi rapidă a imaginilor şi filmărilor pe canalele de socializare. 

#2 Cel mai cumpărat aparat Fujifilm în 2021

Fujifilm X-S10 îți permite sa creezi cu ușurință propriul stil vizual distinct prin combinarea Simulărilor de film cu alte efecte, inclusiv grain texture, adâncimea culorii, claritatea, și tonurile de evidențiere și umbră. Toate aceste ajustări sunt afișate direct pe EVF și pe ecranul tactil LCD, astfel încât să poți seta efecte extraordinare și să le salvezi ca presetări.

Trebuie sa faci fotografii în încăperi foarte întunecate sau în situații de lumină slabă în aer liber? Sistemul de focalizare automată Intelligent Hybrid Phase Detection a X-S10 oferă rezultate clare. Cu o sensibilitate de până la -7 EV, focalizarea automată poate fi utilizată chiar și în condiții de noapte.

#3 Cele mai cumpărate aparate Nikon în 2021

Z6 II este capabil să surprindă videoclipuri cinematografice de calitate profesională și fotografii bogate și detaliate chiar și în situații de lumină slabă. Corpul de nouă generație păstrează mai mult detalii, are o gamă dinamică mai largă și contrast îmbunătățit, reducând cerințele de post-procesare. Este potrivit pentru utilizatorii dintr-o gamă largă de discipline, de la fotografii și portrete de nuntă la peisaje sau fotografii și videoclipuri generale.

Fiind echipat cu puternica tehnologie imagistică de la Nikon, D5600 este ideal pentru înregistrarea momentelor magice. Acesta este un aparat foto care oferă putere ideilor pe care le ai.

Fiind echipat cu un senzor de imagine mare, în format DX, de 24,2 megapixeli, aparatul foto D5600 are capacitatea de a capta cu precizie texturi fine şi de a reproduce imagini cu detalii foarte clare. Prietenii vor vedea exact ceea ce ai intenţionat să arăți – fotografie după fotografie. Intervalul ISO de 100–25600 şi sensibilitatea ISO extinsă, de 6400 în modul Peisaj de noapte, asigură gestionarea simplă a scenelor slab iluminate şi a condiţiilor de iluminare dificilă

#4 Cel mai cumpărat aparat foto Panasonic în 2021

Lumix G80 este recomandat pentru toate tipurile de fotografie, fiind conceput pentru teren și pentru cele mai surprinzătoare aventuri. Poți urmării și fotografia clar subiectele care se mișcă cu viteză. Opțiunea 4k surprinde natura cel puțin la fel de frumos pe cât ți-o amintești.

Mulțumită design-ului este foarte comod de ținut în mână. Panasonic Lumix DMC-G80 îți oferă puterea de a surprinde orice moment indiferent de circumstanțe, un companion potrivit pentru aventură.

#5 Cele mai cumpărate aparate Sony în 2021

Cu o capacitate extraordinară de înregistrare a imaginilor și performanțe de mare viteză într-un corp compact, modelul A7 III îți oferă puterea, precizia și flexibilitatea de a surprinde momente unice, așa cum îți dorești.

Un senzor de imagine cu retroiluminare recent dezvoltat și un sistem evoluat de procesare a imaginilor satisfac diverse cerințe de fotografiere cu capacități de înregistrare a imaginilor de înaltă calitate la care te-ai aștepta doar de la o cameră Full Frame.

Construită pe baza necesităților vloggerilor și creatorilor de conținut, ZV-1 combină funcționalitățile ușor de utilizat cu tehnologii de imagine care nu lasă loc de niciun compromis, transformând acest model în partenerul perfect pentru creatorii de conținut, indiferent de nivelul de experiență.

Conținutul de înaltă calitate necesită o componentă audio excelentă, iar modelul ZV-1 este bine echipat pentru a produce exact asta cu opțiuni audio fiabile și versatile. Microfonul încorporat al ZV-1 este unul cu 3 capsule, proiectat pentru capta sunetul din față, permițând captarea clară a vocii subiectului, în timp ce minimizează zgomotul de fundal, în special atunci când aparatul foto este utilizat în modul selfie.

Poate te-ar mai interesa și următoarele articole:

Top 10 aparate foto pentru începători în 2021
Top 10 cele mai cumpărate obiective cumpărate în 2021
Cele mai bune camere pentru călătorii în 2021

Suntem curioși, tu deții unul dintre aceste aparate sau ai dori în viitorul apropiat să achiziționezi un aparat din această listă? Lasă-ne un comentariu!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.