Cum atragi trafic și clienți noi prin conținut video calitativ, cu Cosmin Dărăban

Te întrebi cum poți atrage trafic și clienți cu un conținut video de calitate? Cum poți produce content video care să atragă conversii? Pe data de 14 septembrie, de la ora 19:00, te invităm la un webinar LIVE, gratuit, în care vei învăța cum te poate ajuta contentul video în afacerea ta, alături de Cosmin Dărăban. 

Învață cum poți atrage trafic și clienți noi pentru business-ul tău, realizând conținut video de calitate! Și mai mult, cum faci ca acest conținut să îți genereze conversii.

Vom explica totul LIVE, pe 14 septembrie de la ora 19:00. Ce subiecte/puncte de interes vom atinge?

  • Cum să vinzi produse prin intermediul materialelor video
  • Ce este și de ce să faci marketing prin conținut (de calitate, relevant)
  • Cum pregătești video-uri pentru fiecare stadiu din sales funnel
  • Cele mai bune practici pentru crearea de video-uri la prezentări de produs
  • Setup-uri de echipamente și accesorii ideale, recomandate pentru realizarea de conținut video in-house (pentru toate bugetele și situațiile/domeniile de activitate)
  • Pachete și prețuri speciale pentru aceste echipamente pe www.F64.ro (cel mai mare magazin foto-video din RO)
  • Q&A LIVE cu speakerii eventului, pentru a primi răspunsuri la toate întrebările pe care le aveți pe această tematică.

Dacă ești marketer, antreprenor sau creator de conținut, acest webinar este pentru tine! Folosește-te de puterea celui mai popular tip de conținut online. Te așteptăm LIVE pe 14 septembrie de la ora 19:00.

Webinarul va fi susținut de Cosmin Dărăban, iar sesiunile despre setup-uri de „studio-uri” in-house vor fi susținute de Vladimir Chetroiu, Product Manager Audio-Video F64, care va prezenta cele mai bune dispozitive pentru content marketing.

Cine sunt Cosmin Dărăban și Vladimir Chetroiu?

Cosmin Dărăban

Vladimir Chetroiu

Online din 2000, Cosmin Dărăban este specializat în marketing online și eCommerce, CRO (optimizarea ratei de conversie) și tehnici de creștere a traficului și vânzărilor.
 
Printre proiectele lui Cosmin se numără platforma Gomag, una dintre cele mai populare solutii eCommerce din Romania, board game-ul GoFunnel, podcast-ul Doza de eCommerce by Gomag, hub-ul de educare Academia de eCommerce și cartea eCommerce no Bull$#!t. Tot ce ai nevoie pentru a vinde online, lansată în 2019. Probabil îl cunoști și în calitate de jurat sau speaker la cele mai importante evenimente din eCommerce-ul românesc.
 
De-a lungul anilor, alături de echipa sa, Cosmin a contribuit la creșterea a numeroase firme iar, in prezent, pe platforma se dezvoltă peste 2200 de magazine online, din toate industriile.

Vladimir s-a alăturat echipei F64 în anul 2009, pentru o bună perioadă de timp ocupându-se de productia video in house a F64, unde a regizat, filmat și produs clipuri de training, pentru evenimente sau pentru promovarea produselor și serviciilor existente. Totodată, a prezentat produse sau teme fotografice în cadrul unor emisiuni televizate de profil de la DIGI24 și ProTV (I like IT).

În prezent este Product Manager Audio-Video F64, cu experiență în consultanță și coordonarea echipei de specialiști video ai F64.

Vrei să înveți cum să atragi trafic și clienți prin conținut video de calitate? Înscrie-te la webinarul LIVE, gratuit, de pe 14 septembrie, de la ora 19:00.

Ești interesat de acest subiect? Îți recomandăm și aceste articole, pe blogul F64:

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.