Sony ZV-10: Vlogging și Q&A, cu Dan Cadar

Sony a lansat la finalul lunii iulie 2021 camera Sony ZV-10. Proiectată de la zero special pentru vlogging și gândită pentru nevoile vloggerilor din zilele noastre, noua cameră combină tehnologia imagistică avansată de la Sony cu posibilități extinse de utilizare și cu un set de funcționalități personalizate, optimizat pentru creatorii de conținut video.

Sony ZV-10: Vlogging și Q&A, cu Dan Cadar - 13 septembrie, ora 20:00

Ești curios să afli mai multe despre această cameră ce vine în întâmpinarea nevoilor din ce în ce mai complexe ale creatorilor de conținut din zilele noastre? Vei avea ocazia să pui orice întrebare despre ea în LIVE-ul de pe 13 septembrie, de la ora 20:00, susținut de Dan Cadar,  om de televiziune cu mulți ani de experiență și unul dintre cei mai cunoscuți youtuberi români din zona tech.

 Vom afla în acest LIVE care sunt îmbunătățirile acestui nou model și de ce ar trebui să facă parte din geanta oricărui videograf sau creator de conținut.

Printre cele mai importante puncte de discuție din sesiunea de Q&A, amintim:

  • De ce Sony ZV-10 este special concepută pentru creatorii de conținut video
  • Design-ul și funcționalitățile video avansate ale camerei
  • Posibilitățile de exprimare creativă pe care utilizarea acestei camere le oferă
  • Sesiune de întrebări și răspunsuri.

*LIVEUL nu va avea loc pe Facebook sau Youtube, ci într-o platforma dedicată, unde vor avea acces doar cei care se înscriu!

Cine este Dan Cadar?

Dan Cadar este editor coordonator al site-ului zonait.ro. zonait.ro acoperă domeniul tehnologiei de la smartphones, PC-uri și componente hardware, pana la aplicații si jocuri,  în recenzii cuprinzătoare, teste comparative și știri livrate in timp real.

“Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online”, ne povestește Dan Cadar.

Ești gata să afli cele mai interesante detalii despre camera Sony ZV-10? Completează formularul, și vei avea ocazia să intri în dialog cu Dan Cadar și să îi adresezi în direct întrebările tale!

Îți recomandăm să citești și următoarele articole:

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *