DJI Air 2S – Review după o lună de utilizare, cu Ștefan Lungociu

Ștefan Lungociu a realizat un review al dronei DJI Air S2, după o lună de utilizare. Drona a fost lansată la mijlocul lunii aprilie 2021. Odată cu lansarea ei, creatorii de conținut au acum un partener de nădejde pe care să îl care cu ei oricând și oriunde. 

Specificații cheie

  • Greutate la decolare – 595 grame
  • Dimensiunea elicei – diametru de 5 inci
  • Timp maxim de zbor – 31 minute
  • Stocare microSD de până la 256 GB
  • Senzor 1-inch 20mp CMOS
  • Distanța focală a obiectivului – 88 de grade FOV
  • Diafragma – f2.8
  • ISO – 100 – 3200 auto, 100 până la 6400 manual
  • Durata de viață a bateriei – 3500 mAh
  • Autonomie – 12 km (FCC), 8 km (CE/SRCC/MIC)
  • Raza de acțiune – 10 km (FCC) sau 6km (CE)

Ce ne povestește Ștefan Lungociu despre drona DJI Air 2S?

De când deschizi pachetul îți dai seama că ai în față o dronă mică și capabilă în același timp. Design-ul este asemănător cu cel al lui Air 2, singura diferență notabilă fiind cei doi senzori din față și desigur led-ul de pe burta dronei ce te ajută să vezi mai ușor mediul înconjurător pe timp de noapte la decolare și la aterizare

Telecomanda

Are același design ca Mini 2 și Air 2. Este compactă și intuitivă, fără antene externe. În partea din față găsim cele două joystick-uri cu care vei pilota drona, butonul de pornire și butonul de return to home. Între ele găsim comutatorul între modurile de zbor.

Camera de pe Air 2S

Filmeaza 5.4 K la 30 de frame-uri pe secundă, 4K 60 de frame-uri pe secundă și full HD 120 de frame-uri pe secundă.

În profilul de culoare normal, ai opțiunea de a alege codecul cu care vrei să înregistrezi. Dacă mergi pe celelalte variante, nu mai ai opțiune de a alege codecul.

Vine cu memorie internă de 8gb și poate fi atașat un card. După ce ai umplut memoria pe card, poți folosi memoria internă.

Sisteme de siguranță & Activ Track

Este dotată cu Advanced Pilot Assistent System, o versiune cu mult mai îmbunătățită față de precedenta.

Funcția Active Track poate fi folosită doar atunci când subiectul se mișcă încet.

Zborul

Este foarte silențioasă. Cei de la DJI au lucrat la controllere-le motoarelor și mai mult decât atât, au îmbunătățit și aerodinamicitatea elicilor. Este stabilă și răspunde foarte bine la comenzi.

Bateria și timpul de zbor

Bateria este aceeași ca la Air 2. Timpul de zbor pe hârtie este de 31 de minute, însă în viața reală pe undeva între 25 și 28 de minute.

Ce îmi place la Air 2S

  • Senzorul de 1 inch
  • Filmează în 10 biți
  • Este silențioasă și stabilă în zbor
  • Este portabilă și foarte ușoară

Ce nu îmi place la Air 2S

  • Diafragma fixă în 2.8
  • Ești limitat doar la Full HD și profil de culoare normal în modurile de zbor Inteligent, Quickshot și Mastershot

Concluzie

Air 2S râmâne în zona consumatorilor de top, care vor să aibă portabilitate fără să facă risipă de calitate. Este destinată creatorilor de conținut ce sunt mereu on the go, ce vor să ridice rapid drona și să aibă conexiune sigură, să ajungă acolo unde doresc,să prindă cadrele pe care și le doresc dar în același timp să profite și de modurile inteligente de zbor.

Pentru mai multe detalii despre drona Air 2S, precum și pentru a vedea cum se descurcă aceasta în zbor, vă invităm să urmăriți acest videoclip:

Urmărește-ne în continuare pentru a afla noutăți despre lansările celor mai performante drone!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.