Tamron anunță lansarea obiectivului 17-70mm F2.8 Di III-A VC RXD

Tamron anunță astăzi lansarea obiectivului 17-70mm F2.8 Di III-A VC RXD ( model B070), un obiectiv standard cu zoom pentru camerele Sony mirrorless APS-C. Obiectivul va fi disponibil începând cu data de 14 ianuarie 2021.

Noul produs este primul obiectiv de la Tamron cu zoom de luminozitate mare pentru camerele mirrorless cu senzori APS-C. Dispune de o deschidere maximă de F2.8 pe întregul raport de zoom de 4.1x, care acoperă o distanță focală de 17-70mm, ideală pentru utilizarea regulată și care asigură o performanță optică superbă. Este un obiectiv mic, ușor, care este de asemenea echipat cu mecanismul de stabilizare de imagine VC (Vibration Compensation). Obiectivul are o construcție rezistentă la umiditate și dispune de tratamente pentru lentila fontrală. Compatibil cu multe dintre caracteristicile pe care Sony le integrează în camerele sale, inclusiv AF Hybrid Fast și EYE AF, obiectivul este ideal pentru o mulțime de situații. Este un obiectiv foto extrem de practic, care permite fotografilor să obțină o calitate ridicată a imagini, în timp ce se bucură de beneficiile diafragmei mari de F2.8.

Punctele forte ale obiectivului

Acest nou produs este primul obiectiv standard cu viteză mare din lume pentru camerele APS-C cu o distanță focală de 17-70mm și raport de zoom de 4.1x.

Performanță optică remarcabilă

Construcția optică a noului obiectiv prezintă 16 elemente în 12 grupuri. Două elemente de lentile GM și un element de lentilă asferică hibridă sunt aranjate cu precizie pentru a menține performanțe de înaltă rezoluție.

VC eficient îmbunătățit în combinație cu camerele mirrorless Sony APS-C, folosind AI pentru filmări video

F2.8 de 17-70mm prezintă mecanismul VC de proprietate Tamron. Algoritmi sofisticați suplimentari optimizați pentru acest model și un MPU dedicat, care funcționează independent, se combină pentru a compensa vibrațiile. Această caracteristică este disponibilă atunci când obiectivul este utilizat cu camere sau fără stabilizare a imaginii în corp.

Focalizarea în mod close-up este de doar 0.19m la capătul unghiului larg

Zoom-ul F2.8 de 17-70mm focalizează aproape, până la 0.19m MOD (distanța minimă a obiectului). Acest lucru este cu mult superior performanței obținute de obiectivele convenționale cu zoom de mare viteză pentru camerele APS-C.

Design compact extrem de portabil

Unitatea cu motor RDX este excepțional de silențioasă și perfectă pentru utilizarea video.

Construcția rezistentă la umiditate și tratamentele cu fluor oferă o protecție suplimentară.

Obiectivul este compatibil cu multe funcții specifice camerei, inclusiv AF Hybrid Fast și Eye AF

Urmărește-ne în continuare pentru a afla detalii despre cele mai noi lansări de obiective foto!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.