Tamron lansează obiectivul 70-300mm F/4.5-6.3 Di III RXD

Tamron anunță lansarea obiectivului 70-300mm F/4.5-6.3 Di III RXD, un teleobiectiv zoom pentru camerele mirrorless full-frame de la Sony.

Tamron a fabricat numeroase teleobiective populare care se extind până la 300mm pentru camerele DSLR, dar noul lansat este primul model conceput pentru camerele mirrorless full-frame. Dezvoltat pentru a aduce bucuria fotografierii pasionaților de fotografie de pretutindeni, este cel mai mic și cel mai ușor obiectiv zoom de 70-300mm din lume, la 148mm și 545 grame și oferă o calitate excepțională.

Construcția sa rezistentă la umiditate oferă o protecție mai mare atunci când fotografiați în aer liber, iar obiectivul împarte diametrul filtrului de 67mm comun tuturor membrilor seriei de obiective Tamron pentru camerele mirrorless full-frame. Obiectivul beneficiază, de asemenea, de avantajele funcțiilor din cameră, inclusiv AF Hybrid Fast Sony și EYE AF care acceptă o experiență fantastică de fotografiere. Obiectivul este extrem de practic și este indicat pentru o varietate de stiluri de fotografiere, inclusiv peisaje, sport, portrete etc.

Punctele forte ale produsului

Un teleobiectiv atât de compact încât ai vrea să îl ai în fiecare zi cu tine

Tamron a adoptat un design dedicat camerelor mirorrless și a obținut din nou o dimensiune compactă cu diametrul maxim de 77mm. Măsurând doar 144mm și cântărind doar 545 grame, acest obiectiv este cel mai mic și mai ușor teleobiectiv zoom din lume pentru camerele mirrorless full-frame. Compatibil cu camerele Sony E-mount, obiectivul a fost dezvoltat cu conceptul de a permite fotografilor să experimenteze mai ușor universul fotografiilor la scară largă, cu cadru complet de 300mm.

Performanță optică superioară și portabilitate supremă

Tamron a creat un obiectic compact care face fotofrafierea ușoară și distractivă. Superbul design optic se bazează pe un proces riguros de simulare folosind tehnologii de proiectare de ultimă generație. Drept urmare, Tamron a reușit să obțină un echilibru între ușurința extremă și design-ul compact.

Motorul RXD este extrem de silențios

Unitatea AF încorporează un senzor care detectează cu exactitate poziția obiectivului în timp ce unitatea motor RXD oferă un control AF optimizat. Astfel, operarea de focalizare automată este rapidă și precisă și permite utilizatorilor să mențină un focus clar asupra subiecților în mișcare continuă. Obiectivul poate fi utilizat discret în sălile de concert și în alte situații care necesită niveluri reduse de zgomot.

Construcție rezistentă la umiditate pentru protecție suplimentară

Garniturile sunt plasate în zona de montare a obiectivului și în alte locații critice pentru a preveni infiltrarea umezelii și/sau a picăturilor de ploaie și pentru a permite construcția rezistentă la umiditate. Această caracteristică oferă un strat suplimentar de protecție atunci când fotografiați în aer liber în condiții meteorologice nefavorabile.

Urmărește-ne în continuare pentru a afla noutățile despre lansările de aparate foto și obiective!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *