IBC 2020 se organizează online

Anul acesta, International Broadcast Convention este susținut online, în perioada 8-11 septembrie 2020. IBC înseamnă prezentarea inovației, a gândirii și a soluțiilor în mass-media, divertisment și tehnologie. 6 organisme internaționale dețin IBC, reprezentând atât expozanții, cât și vizitatorii. Înțelegerile lor asigură faptul că această convenție anuală este întotdeauna relevantă și cuprinzătoare. Contextul anului 2020 transpune această relevanță în mediul online. Prin sprijinul lor, IBC rămâne principalul forum internațional pentru toți cei implicați în crearea, gestionarea și difuzarea conținutului.

IBC este cel mai mare târg european din industria video profesională, unde participă producătorii de echipamente, furnizorii de servicii din zona de TV și cinema, precum și televiziuni și case de producție sau magazine, ca și clienti, aceștia din urmă obțin informații vitale despre noile echipamente din industrie, le pot testa și astfel pot duce mai departe către clienții lor cele mai bune servicii și produse.

Mai multe despre IBC

IBC este cel mai influent spectacol de media, divertisment și tehnologie din lume. Anul trecut, IBC a atras peste 56.000 de participanți din 150 de țări din întreaga lume, expozițiile cuprinzând peste 1700 de furnizori importanți în lumea tehnologiei. Anul acesta, organizatorii IBC s-au adaptat contextului, asigurând susținerea online a evenimentului.

IBC365 este o platformă comunitară online care oferă cunoștințe de afaceri pentru industria globală de media, divertisment și tehnologie.

Programul IBC 2020

De-a lungul a celor 4 zile, puteți urmări live și înregistra conferințele online, cu subiecte actuale, de interes pentru comunitatea videografilor. 

De la soluții de optimizare a live-streamingurilor, la sisteme de lucru și producția virtuală, la inovațiile în tehnologie și înțelegerea audienței în această perioadă dinamică, IBC 2020 însumează cele mai relevante discuții pentru creatorii de conținut.

IBC 2020 este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului pentru creatorii de conținut video, iar faptul că organizatorii au putut să se adapteze și să asigure susținerea online a acestor prezentări relevante demonstrează cum dincolo de dificutăți, anul 2020 este despre creativitate și inovație.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *