IBC 2020 se organizează online

Anul acesta, International Broadcast Convention este susținut online, în perioada 8-11 septembrie 2020. IBC înseamnă prezentarea inovației, a gândirii și a soluțiilor în mass-media, divertisment și tehnologie. 6 organisme internaționale dețin IBC, reprezentând atât expozanții, cât și vizitatorii. Înțelegerile lor asigură faptul că această convenție anuală este întotdeauna relevantă și cuprinzătoare. Contextul anului 2020 transpune această relevanță în mediul online. Prin sprijinul lor, IBC rămâne principalul forum internațional pentru toți cei implicați în crearea, gestionarea și difuzarea conținutului.

IBC este cel mai mare târg european din industria video profesională, unde participă producătorii de echipamente, furnizorii de servicii din zona de TV și cinema, precum și televiziuni și case de producție sau magazine, ca și clienti, aceștia din urmă obțin informații vitale despre noile echipamente din industrie, le pot testa și astfel pot duce mai departe către clienții lor cele mai bune servicii și produse.

Mai multe despre IBC

IBC este cel mai influent spectacol de media, divertisment și tehnologie din lume. Anul trecut, IBC a atras peste 56.000 de participanți din 150 de țări din întreaga lume, expozițiile cuprinzând peste 1700 de furnizori importanți în lumea tehnologiei. Anul acesta, organizatorii IBC s-au adaptat contextului, asigurând susținerea online a evenimentului.

IBC365 este o platformă comunitară online care oferă cunoștințe de afaceri pentru industria globală de media, divertisment și tehnologie.

Programul IBC 2020

De-a lungul a celor 4 zile, puteți urmări live și înregistra conferințele online, cu subiecte actuale, de interes pentru comunitatea videografilor. 

De la soluții de optimizare a live-streamingurilor, la sisteme de lucru și producția virtuală, la inovațiile în tehnologie și înțelegerea audienței în această perioadă dinamică, IBC 2020 însumează cele mai relevante discuții pentru creatorii de conținut.

IBC 2020 este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului pentru creatorii de conținut video, iar faptul că organizatorii au putut să se adapteze și să asigure susținerea online a acestor prezentări relevante demonstrează cum dincolo de dificutăți, anul 2020 este despre creativitate și inovație.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.