Blackmagic anunță lansarea unei camere cu senzor 12k!

Blackmagic a dezvăluit lansarea camerei Ursa Mini Pro 12k. Piesa centrală a celei de-a treia generații Ursa Mini Pro este capacitatea de filmare 12k și un ISO nativ de 800. Blackmagic spune că a petrecut aproape patru ani dezvoltând această nouă cameră. La 12k, senzorul poate capta imagini cu până la la 60 fps, la rezoluția de 12k.

De ce 12k?

Probabil vă întrebați de ce ar vrea cineva să filmeze în 12k. Ideea de aici este de a permite producătorilor de conținut video să surprindă cele mai bune imagini posibile la rezoluțiile pe care oamenii le consumă conținutul în prezent. Poți face crop din imagine de rezoluție mare, ca să obții imagine de rezolutie mai mică, iar Ursa Mini Pro 12k poate captura imagini de 8k și 4k fără să decupeze.

Pe lângă senzorul său impresionant, camera include funcții precum o montare a obiectivelor interschimbabile și sloturi duble UHS-II SD. O altă caracteristică extraordinară este că această cameră poate înregistra în formatul RAW propriu, astfel încât să poți edita de pe laptop.

 

Urmărește-ne în continuare pentru a afla noutățile importante pentru comunitatea de fotografi și videografi.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.