Blackmagic anunță lansarea unei camere cu senzor 12k!

Blackmagic a dezvăluit lansarea camerei Ursa Mini Pro 12k. Piesa centrală a celei de-a treia generații Ursa Mini Pro este capacitatea de filmare 12k și un ISO nativ de 800. Blackmagic spune că a petrecut aproape patru ani dezvoltând această nouă cameră. La 12k, senzorul poate capta imagini cu până la la 60 fps, la rezoluția de 12k.

De ce 12k?

Probabil vă întrebați de ce ar vrea cineva să filmeze în 12k. Ideea de aici este de a permite producătorilor de conținut video să surprindă cele mai bune imagini posibile la rezoluțiile pe care oamenii le consumă conținutul în prezent. Poți face crop din imagine de rezoluție mare, ca să obții imagine de rezolutie mai mică, iar Ursa Mini Pro 12k poate captura imagini de 8k și 4k fără să decupeze.

Pe lângă senzorul său impresionant, camera include funcții precum o montare a obiectivelor interschimbabile și sloturi duble UHS-II SD. O altă caracteristică extraordinară este că această cameră poate înregistra în formatul RAW propriu, astfel încât să poți edita de pe laptop.

 

Urmărește-ne în continuare pentru a afla noutățile importante pentru comunitatea de fotografi și videografi.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *