Canon Live Talks – Fotografia de nuntă și studio în contextul actual cu George Stan

F64 și Canon au lansat de la finalul lunii aprilie o serie de transmisii LIVE intitulată Canon Live Talks. În cadrul acestor transmisii abordăm subiecte inedite, relevante în contextul actual. De la produse pentru începători, la avantajele sistemelor DSLR și mirrorless, la echipamente pentru vlogging, indiferent de preferințele tale în domeniul fotografiei și videografiei, vei putea descoperi lucruri interesante în aceste evenimente de transmisii LIVE.

Ne vom întâlni în spațiul virtual, LIVE, pe contul de Facebook al F64, începând cu ora 20:00, pentru fiecare zi de eveniment, alături de invitații proiectului. Alături de aceștia, specialistul foto Canon Support George Stănculeanu va răspunde tuturor întrebărilor legate de echipamente, accesorii etc.

Canon Live Talks – 24 iunie

Pe 24 iunie de la ora 20:00 are loc cea de-a patra ediție Canon Live Talks. Această ediție este cu adevărat specială. Alături de invitatul nostru, fotograful George Stan, vom aborda subiectul fotografiei de nuntă și studio în contextul actual. Evenimentul LIVE va fi transmis din studioul lui George Stan.

Cum a afectat coronavirus fotogafia de nuntă, ce provocări au întâmpinat fotografii și în ce măsură aceștia s-au orientat către fotografia de studio, dar mai ales cum ne readaptăm, acestea vor fi principalele subiecte abordate. Nu putem nega existența acestei crize, însă ne gândim la viitor și la toate modalitățile în care putem întâmpina acest viitor cu creativitate, dar și orientați către afacere.

Produse recomandate

Canon EOS R
Canon EOS RP
Zilele Sony @ The Brewery, 19 feb 2020
Canon EOS R5

Vă așteptăm miercuri, 24 iunie, de la ora 20:00 cu întrebări pentru invitatul nostru. Poți să le lași și aici în comentarii sau direct în pagina evenimentului, pe contul nostru de Facebook. Vă puteți înscrie AICI.

George Stan

Iată ce ne povestește George Stan despre pasiunea lui pentru fotografie:

“Să spun două cuvinte despre mine. Am 33 de ani și sunt de la mare. Am terminat Academia Navală Militară și momentan sunt norocos să fiu fotograf! Începand cu anul 2011 am început cariera de fotograf profesionist! Conjunctura a făcut să mă dezvolt în domeniul fotografiei de nuntă. Câțiva fotografi internaționali, câteva seminarii de la F64 m-au ajutat să îmi conturez o idee despre ce aș vrea să devin și cum să arate fotografia realizată de mine. M-am inscris în câteva competiții internationale să pot avea un reper tehnic obiectiv legat de fotografia pe care o realizez și rezultatele nu au încetat să apară. Dorința de dezvoltare m-a împins către Canon și mă bucur de decizia de la momentul respectiv, pentru că aparatura m-a ajutat să mă simt împlinit și încrezător în ceea ce realizam.”

Vă lăsăm mai jos câteva fotografii realizate de George Stan:

Urmărește-ne aici, vom reveni cu subiecte la fel de interesante și invitați pe măsură! Și tu ne poți recomanda alte teme, subiecte de interes pentru tine, te invităm să le treci în comentariile acestui articol!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.