Canon Redline Challenge: Câștigă un aparat foto Canon R5 și un obiectiv RF 24-105mm F4

Concursul Redline Challenge se adresează fotografilor amatori ambiţioşi care sunt pregătiţi să-şi testeze creativitatea şi cunoştinţele tehnice. Încercaţi tema noastră pentru o şansă de a câştiga echipamente Canon uimitoare.

Șansa de a câștiga un aparat foto mirrorless full frame Canon EOS R5 și un obiectiv Canon RF 24-105mm

Dezvoltaţi-vă abilităţile fotografice şi duceţi-vă creativitatea la nivelul următor cu acest premiu incredibil – mulţumită Canon.

Descoperiţi provocarea de anul acesta: accent pe simplitate. Cum ar exprima creativitatea dumneavoastră o abordare de tipul „mai puţin e mai bine”? Orice subiect, orice locaţie, arătaţi ce puteţi face!

Cum vă înscrieți la concursul Redline Challenge?

Juriul nostru va evalua fiecare lucrare înscrisă în ceea ce priveşte compoziţia, creativitatea şi măiestria tehnică. Când consideraţi că aţi excelat cu adevărat la îndeplinirea provocării, urmaţi paşii de mai jos pentru a vă înscrie fotografiile.

Pasul 1. Alegeţi-vă cea mai bună fotografie

Examinaţi-vă atent fotografiile şi selectaţi-le doar pe cele care corespund cel mai bine cerinţelor temei, „Accent pe simplitate”. Reţineţi, puteţi înscrie o singură fotografie.

Pasul 2. Verificaţi tipul şi dimensiunea fişierului

Imaginile trimise trebuie să aibă 150 dpi, 2000 de pixeli pe marginea cea mai lungă. Asiguraţi-vă că îndepliniţi toate cerinţele înainte de înscriere.

Pasul 03. Trimiteţi înainte de încheierea înscrierilor

Pentru a vă înscrie în concurs, trimiteţi-vă fotografia online înainte de termenul limită, 16 septembrie 2023.

Pasul 04. Abonaţi-vă pentru a primi noutăţi

Urmăriţi-ne pe reţelele sociale sau abonaţi-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi noutăţi despre concurs şi pentru a vedea dacă aţi ajuns pe lista finaliştilor.

Surprindeți imagini și povești care pun accentul pe simplitate!

Fiţi creativ în moduri pe care nu le-aţi fi crezut niciodată posibile cu gama noastră inovativă de aparate foto din sistemul EOS R. Cu tehnologii de ultimă generaţie, acces la gama noastră de obiective RF revoluţionare şi calitate incredibilă a imaginii, sistemul EOS R este creat pentru a vă surprinde toate poveştile.

Canon EOS R5 Aparat Foto Mirrorless Full-Frame 8K Body

Canon EF 24-105mm f/4 IS USM L II

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.