3 avantaje ale utilizării unei lămpi UV în casa ta

O lampă UV produce un tip de lumină ultravioletă puternică pe care atmosfera o blochează de obicei. O astfel de lampă poate îmbunătăți calitatea aerului interior și te poate ajuta să te simți în siguranță în confortul casei tale, protejându-te de bacterii și virusuri. Îți prezentăm în cele ce urmează principalele 3 avantaje ale utilizării unei lămpi UV.

1. O calitate mai bună a aerului interior

Lămpile UV îmbunătățesc calitatea aerului din interiorul casei, îndepărtând reziduurile biologice. Ele pot preveni astmul și simptomele alergice precum erupții cutanate, iritații ale ochilor, dureri de cap, oboseală și multe alte consecințe ale calității precare a aerului din interior. Te pot ajuta chiar să eviți bolile, cum ar fi răcelile sau gripa, prin eliminarea virusurilor și bacteriilor.

2. Dezinfecția prin lumina UV este sigură

Mulți oameni se întreabă dacă este sigur să folosești o lampă UV. Oamenii tind să asocieze expunerea la UV la riscuri precum arsurile solare, dar lucrul esențial de înțeles este că lumina UV este sigură dacă este folosită corect.

Delta Lampa UV-C este sigură atâta timp cât pe durata utilizării ei în spațiul respectiv nu se află oameni, animale și plante.

3. Confortul îmbunătățit în casa ta 

Faptul că știi că deții în locuința ta acest aliat de nădejde în lupta împotriva bacteriilor și virusurilor sporește cu siguranță confortul. O lampă UV te ajută să te simți în siguranță, să te protejezi pe tine și membrii familiei tale.

Produse Recomandate:

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.