Beneficiile uimitoare ale purificatoarelor de aer portabile

Calitatea aerului este esențială pentru noi toți. Cu toate acestea, poluarea constantă face ca respirarea unui aer curat să fie o adevărată provocare. Chiar și mediile cele mai curate pot fi umplute cu particule invizibile și uneori vizibile care ar putea fi în detrimentul sănătății tale. Acesta este unul dintre motivele pentru care purificatoarele de aer sunt uimitoare – pentru că reduc concentrațiile de poluanți.

Purificatoarele de aer sunt aparate care ajută la eliminarea poluanților din aer. Pot fi utilizate atât în mediile comerciale, cât și în mediul rezidențial. Purificatoarele de aer portabile precum Mobework V2 sunt ușoare și elimină contaminații obișnuiți precum praful, fumul, mirosurile, compușii organici volatili și alergenii din spațiul tău personal de respirație. Purificatoarele de aer portabile sunt de asemenea ușor de întreținut.

Te pot ajuta purificatoarele de aer să respiri mai ușor?

Dacă suferi de astm, alergii sau orice alte afecțiuni respiratorii care ar putea fi agravate de particulele aeriene, un purifcator de aer portabil este de un real ajutor, mai ales în marile orașe.

Cum funcționează un purifcator de aer portabil?

Un purificator de aer portabil absoarbe particulele fine. Ionii negativi se atașează de aceste particule fine, făcându-le prea grele ca să rămână în aer. Astfel, materia organică precum bacteriile și virusurile este descompusă pentru a produce dioxid de carbon.

Mobework V2 – Purificator portabil de dimensiuni mici, dar puternic

Mobework V2 Pro este un purificator de dimensiuni foarte mici, care poate fi purtat la gât, fixat de îmbracăminte, sau amplasat oriunde în casă. Reduce din radiațiile emise de telefoanele mobile și agenții de poluare din aer (praf, fum, PM2.5), cât și alergeni precum polenul.

Produse recomandate:

Alți fotografi au mai citit și:

3 Comments

  • Un purificator de aer portabil absoarbe particulele fine, mai ales in centrul Bucurestiului… unde noi avem sediul !! Foarte bune produsele !! Recomandam !

  • Cel mai important de retinut este ca degeaba ai purificator de aer foarte bun daca nu ii schimbi si filtrele atunci cand trebuie. Fara filtre schimbate, il poti folosi doar ca si ventilator.

  • Chiar este o necesitate pentru cei care sufera de astm, multumesc pentru recomandare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.