Nikon oferă în luna aprilie acces gratuit la cursurile online “Nikon School”

În încercarea de a-și ajuta clienții să rămână inspirați în această perioadă, Nikon USA permite ca întregul curriculum al cursurilor online Nikon School să fie gratuit pentru întreaga lună aprilie.

Pe pagina de streaming dedicată acestor cursuri veți găsi în total zece cursuri online gratuite.

Cele zece cursuri au durata între 15 minute și peste o oră și sunt predate de fotografi profesioniști, mulți dintre ei ambasadori Nikon. Aceste cursuri ar costa de obicei între 15 și 50 de dolari. Unele sunt dedicate specificațiilor echipamentelor, altele abordează diferitele stiluri fotografice, iar altele acoperă lucruri fundamentale de învățat pentru fotografi. Indiferent de nivelul de competență, ar trebui să găsiți ceva interesant aici:

  1. Creator’s Mindset: Creating Video Content cu Z 50 with Kitty Peters
  2. Photographing Children and Pets cu Tamara Lackey
  3. Getting Started with Your Nikon DSLR
  4. Hands-on with SB-5000 Speedlight cu Joe McNally
  5. Fundamentals of Photography cu Reed Hoffmann
  6. Environmental Portraiture cu Joey Terrill
  7. The Art of Making Music Videos cu Chris Hershman
  8. Beyond the Fundamentals of Photography cu Reed Hoffman
  9. Discovering Macro Photography cu Joey Terrill
  10. Exploring Dynamic Landscape Photography cu Taylor Glenn

Pentru a avea acces gratuit la aceste cursuri în luna aprilie, trebuie să vă înscrieți cu numele și adresa de e-mail. Desigur, vă puteți dezabona oricând.

Pentru a afla mai multe despre această ofertă, accesați site-ul Nikon events.

Și noi suntem alături de comunitatea fotografilor și videografilor în această perioadă. De la proiectul Photo Talks la cursuri online, te așteptăm cu o mulțime de evenimente și cursuri online și te provocăm să îți folosești creativitatea:

  • Cursurile F64 – Se adaptează la această perioadă de criză pentru că fotografia nu este un domeniul unde poți pune pauză acumulării de cunoștințe. Astfel, multe dintre cursurile noastre s-au mutat în online, unde te așteptăm la fel de bine pregătiți ca până acum. Descoperă aici portofoliul de cursuri online!
  • Blogul F64 – Știm că îl citești în fiecare zi și că ești alături de noi de fiecare dată când facem apel către comunitate cu noi proiecte faine. De data aceasta îl menționăm doar pentru a-ți reîmprospăta memoria cu privire la faptul că poți găsi atât materiale plăcute de lectură, în categoria Editorial cât și o sumedenie de Tutoriale diverse pentru a-ți face o idee despre de unde ai putea începe să creezi ceva nou!
  • Canalul de Youtube F64 – Dacă ești genul care mai degrabă învață urmărind clipuri video, află că și canalul nostru de Youtube este destul de amplu.
  • F64 Photo Talks – Cauți mai degrabă un insight care să te inspire în proiectele tale? Ei bine, află că F64 Photo Talks te așteaptă în fiecare miercuri și vineri cu noi teme creative de discuție.
  • Critică foto – Și dacă ai nevoie de un feedback privind imaginile tale, poți participa la concursul bilunar de fotografie, “Critică foto”, pe diverse teme, unde ai șansa de a câștiga și a primi feedback pe imagini. Totodată, fiecare concurs va avea Ora de critică, live, unde juratul aferent concursului discută mai pe larg feedback-ul oferit câștigătorilor.
  • Consultantul zilei – În această perioadă ne-am mutat în online toate cunoștințele foto-video, pentru a te ajuta să faci alegerea potrivită indiferent că vrei să participi la un curs sau ai nevoie de un aparat nou. Vrem să te îndrumăm cu orice sfat ai avea nevoie în materie de fotografie și videografie. Colegii așteaptă cu drag întrebările tale, pe Facebook sau Instagram prin mesaj privat.

Articol preluat de pe site-ul PetaPixel.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.