(c) Don Komarechka

Fotografiază baloane de săpun într-un mod creativ

Există o mulțime de variante creative prin care poți ieși din zona de confort chiar din confortul casei tale. Poți fotografia flori înghețate, picături de apă, fumul etc. Te-ai gândit vreodată că poți fotografia într-un mod creativ și baloane de săpun?

Într-un videoclip recent postat pe DPReview TV, omul de știință Don Komarechka prezintă lumea magică a baloanelor de săpun înghețate. Iată unele dintre imaginile fantastice pe care le-a realizat.

Imaginile sunt captivante. Cum a reușit Don Komarechka să realizeze aceste fotografii? Urmărește videoclipul de mai jos în care ne explică știința din spatele baloanelor de săpun înghețate.

Sperăm că ți-a plăcut această idee. Te invităm să citești și acest articol:

11 proiecte foto pe care le poți face în timpul liber

Fotografii și videoclip preluate de pe site-ul DPReview.

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.