Review Tamron 17-28mm f/2.8 cu Luchian Comșa

Tamron 17-28mm F2.8 Di III RXD este un obiectiv wide zoom versatil pentru camerele Sony mirrorless full-frame. Acoperind o plajă focală de la ultra-wide la wide, acest obiectiv este ideal pentru fotografia de peisaj, astrofotografie și fotografia de arhitectură. Diafragma maximă constantă F2.8 asigură performanțe optice excelente chiar și în condiții de luminozitate redusă. Mai mult, design-ul optic al acestui obiectiv încorporează atât elemente XLD (extra low dispersion) și LD (low dispersion), care contribuie la reducerea semnificativă a aberațiilor cromatice și a efectelor de tip fringing – asigurând astfel imagini clare, impecabile.

Luchian Comșa, fotograf de nunți și evenimente corporate, a avut ocazia să testeze acest obiectiv, despre care susține că este probabil cel mai vândut obiectiv pentru Sony în anul 2019.

Despre experiența lui cu acest obiectiv de la Tamron, precum și care au fost observațiile sale, puteți afla mai multe din acest videoclip:

Specificații tehnice

  • Plaja diafragme: f/2.8 – f/22
  • Motor de autofocus RXD
  • Diafragma cu 9 lamele rotunjite
  • Construcție etanșă, rezistentă la umezeală
  • Elemente optice XLD și LD (dispersie redusă/extra redusă)

” Din punctul meu de vedere este un obiectiv must-have, mai ales pentru fotografii de evenimente, cât și pentru cei care fac street photography sau arhitectură. Nu ar trebui să lipsească din trusa voastră acest obiectiv.” Aceasta este concluzia lui Luchian Comșa.

related products

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *