Baby&Kid- Prima conferință internațională de fotografie de nou-născut, copii și familie în România

Postat de: F64 F64

Astăzi este ultima zi în care te poți înscrie la conferința Baby&Kid, ce va avea loc pe 7-8 noiembrie la Nod Makerspace. De asemenea, poți beneficia de codul de discount cr2019

Conferința Baby & Kid este un concept lansat în Spania, în anul 2017, care s-a transformat într-un eveniment de amploare în ceea ce privește educația fotografică. De atunci, fotografi din toată lumea au dat curs invitației și s-au strâns pentru a vorbi liber despre experiența lor, dar și pentru a împărtăși o parte din cunoștințele și abilitățile dobândite de-a lungul timpului.

Pentru că prima ediție a fost un real succes, am continuat să oferim educație fotografică în țări precum Portugalia, Germania, Polonia, USA, Paraguai, Chile și Argentina. Acum avem onoarea să organizăm acest eveniment de amploare și în România.

Evenimentul se desfășoară pe 7- 8 noiembrie și reunește fotografi cunoscuți din țară și străinătate.

Cine poate participa la acest eveniment?

Atât fotografii începători și pasionații de fotografie de nou-născut, copii și familie, cât și cei care își doresc să evolueze și să învețe de la cei mai buni în domeniu.

Pe cine vei întâlni la conferință?

Prima ediție Baby & Kid aduce pe scena din România 10 personalități cunoscute în lumea fotografiei de nou-născuți, copii și maternitate, printre care:

(c) Charlotte Gamache
  • Sujata Setia (Anglia) – Fotograf de nou-născut, maternitate și familie, dar și profesor de fotografie la Centrul Internațional de Fotografie și Film din din Spania (EFTI)
(c) Sujata Setia
(c) Alli Peck

 

(c) Jess Vastola
(c) Magdalena Sienicka

SAVE THE DATE!

Așadar, te așteptăm la București în 7 –10 noiembrie pentru a face cunoștință cu cea mai frumoasă comunitate de fotografi internaționali, ce ne vor onora cu prezența lor pentru prima dată în România.

 
test - array(0) { }

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top