Zilele Sony revin în luna Mai la F64

Zilele Sony revin la F64 în perioada 14-26 Mai 2019. În cadrul acestui eveniment, te invităm la 4 prezentări gratuite, dedicate atât fotografilor, cât și videografilor. Te așteptăm în Showroom-ul F64 (Bd. Unirii 45), dar și mediul online, pentru a ne bucura împreună de Zilele Sony, unde vei beneficia, pe lângă cele 4 prezentări, de zile pline de oferte speciale la aparatele compacte, camerele mirrorless, la accesoriile pentru trusa ta foto, și mai ales o promoție tip cashback pentru aparatele și obiectivele de la Sony.

Iată care este agenda evenimentelor din cadrul Zilelor Sony 2019:

1. Nick Stavre – Beauty & Outdoor Workshop, 20 Mai, ora 16:00 în Studio-ul F64 (Str. Bucovina 2B, București)

Nick Stavre este specializat în fotografie comercială și editorială, dar portofoliul său nu se rezumă doar la cele două categorii. Armand Assante, Andra și Delia sunt doar câteva nume dintr-o listă lungă de celebrități fotografiate de către Nick.

 

Ești interesat să testezi echipamente foto-video de la Sony? Ce trebuie să faci? Este simplu, trebuie sa completezi acest formular și să ne trimiți un link către portofoliul tău! Echipa F64 va juriza portofoliile primite și 15 dintre voi vor fi aleși pentru a participa la eveniment.

2. Andrei Apostol – Workshop Fine Art Photography, 22 Mai, ora 16:00 în Studio @ The Brewery

Pe 22 mai te așteptăm la sesiune de testare specială, într-un studio deosebit, găzduit de The Brewery, în care veți avea ocazia să treceți – ghidați de Andrei Apostol – prin întreg workflow-ul unei sedințe foto Fine Art. Dacă sunteți interesați de concept, compoziție, coloristică și cum putem transmite mai bine emoțiile prin fotografie, atunci acest workshop este cel potrivit pentru tine!

Rezervă-și locul din timp! Înscrie-te folosind acest formular!

Cine este Andrei Apostol?
“Pasionat de fotografie de aproape 8 ani, de când mi-am luat primul DSLR. Între timp, am experimentat atât fotografia digitală, cât și pe film în diferite formate,  chiar și 4×5 planfilm. Preferința mea ca gen este portretul cu tente fine art, presărate pe alocuri. Primul lucru apreciat la mirrorless de c[tre mine a fost viewfinderul, foarte luminos pe aproape întuneric. Pe urmă, am aflat că pot sa îmi folosesc toate obiectivele mele din fotografia pe film de 35mm și chiar pe cele de pe format mediu, având focus la infinit și o focalizare manuala foarte precisa datorită vizorului electronic.”

Înscrie-te la acestă adresă!
Echipa F64 va juriza portofoliile primite și 15 dintre voi vor fi aleși pentru a participa la eveniment.

3. Daniela Ursache – Workshop Newborn Photography – 24 mai,  ora 11:00, Studio The Brewery

Te invităm să participi la un workshop special, în care vei afla secretele fotografierii nou-născuților, de la utilizarea recuzitei dedicate, până la iluminarea specifică folosind atât blițurile de studio, cât și lumina naturală. Daniela te va ghida pe parcursul acestui workshop și vei putea găsi soluții pentru toate provocările fotografice legate de fotografia de nou-născuți.

Iată ce ne spune Daniela despre ce se va întămpla la workshop:

Acest workshop are scopul de a ajuta participanții să înțeleagă cele mai importante aspecte ale fotografiei de nou-născuți. Fotografia de nou-născut este o ramură a fotografiei care crește cu fiecare zi. În același timp, caracteristicile proprii ale acesteia se învață prin experiență și multă muncă. Acest curs va da un impuls fotografilor dornici să transpună lumea magică a bebelușilor în scenarii și povești vizuale pline de emoție.”

Subiecte abordate în cadrul workshop-ului:

  • Pregătirea ședinței foto
  • Stilizarea recuzitei
  • Setările aparatului foto
  • Lumină și unghi
  • Lumină naturală vs. lumină studio
  • Workflow
  • Siguranța nou-născutului și pregătirea clientului

Dacă vrei să participi la acest eveniment, înscrie-te din vreme la acest formular!

Echipa F64 va juriza portofoliile primite și 15 dintre voi vor fi aleși pentru a participa la eveniment.

4. Nelu Cortea – Workshop Vlogging  – Eveniment Partener @ Bucharest Tech Week

Nelu Cortea, aka Cortea Ioan Mihai, actor, comediant, YouTuber, a facut clipurile video Nelu & Micutzu – Cine e Grăsuța, Nelu & Bordea – Amin, mini-serialul Ardelean și Neînțeles, și multe alte sketch-uri pe TV și pe YouTube. de curând s-a apucat să facă TurVlog, un vlog în care documentează turneele de standup din țară și din străinătate împreuna cu colegul lui, Bordea Cătălin.

Evenimentul va fi deschis gratuit publicului, pentru aproximativ  30 – 35 de persoane, și va include într-o prezentare personală workflow-ul de vlog, de la concept la produsul final, precum și alte aspecte esențiale pentru a face vlogging cu succes. Nelu ne va vorbi despre structura unui vlog, despre alegerea temelor, de unde vine inspirația pentru un anumit subiect și, bineînțeles, vom atinge în discuție și echipamentele folosite și ce accesorii sunt necesare pentru a produce un clip de calitate.

Unde va avea loc? La Studio-ul F64, din Str. Bucovina 2B, pe 23 mai, de la ora 19.

Cum te poți înscrie? Completează din timp acest formular.

La acestă ediție a Zilelor Sony, Bucharest Tech Week ne va fi partener într-un eveniment dedicat vloggerilor, alături de Nelu Cortea.
Urmărește-ne pe blog pentru noutăți! 

Nu uita să te înscrii din timp la evenimentele din cadrul Zilelor Sony la F64 (14 – 26 Mai 2019):

  • 20 Mai – Nick Stavre – Workshop Beauty & Outdoor Photography (Studioul F64) – Înscrie-te AICI!
  • 22 Mai – Andrei Apostol – Workshop Fine Art Photography (The Brewery) – Înscrie-te AICI!
  • 23 Mai – Nelu Cortea – Workshop Vlogging (Bucharest Tech Week) – Înscrie-te AICI!
  • 24 Mai – Daniela Ursache – Workshop Newborn Photography (The Brewery) – Înscrie-te AICI!

Alți fotografi au mai citit și:

1 Comment

  • Buna ziua! M-am inscris la unul dintre workshopurile desfasurate in aceasta perioada si nu am primit niciun raspuns. Unde pot vedea lista cu cei acceptati? Multumesc!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.