(c) Jess Vastola

Baby&Kid- Prima conferință internațională de fotografie de nou-născut, copii și familie în România

Conferința Baby & Kid este un concept lansat în Spania, în anul 2017, care s-a transformat într-un eveniment de amploare în ceea ce privește educația fotografică. De atunci, fotografi din toată lumea au dat curs invitației și s-au strâns pentru a vorbi liber despre experiența lor, dar și pentru a împărtăși o parte din cunoștințele și abilitățile dobândite de-a lungul timpului.

Pentru că prima ediție a fost un real succes, am continuat să oferim educație fotografică în țări precum Portugalia, Germania, Polonia, USA, Paraguai, Chile și Argentina. Acum avem onoarea să organizăm acest eveniment de amploare și în România.

Evenimentul se desfășoară pe 7- 8 noiembrie și reunește fotografi cunoscuți din țară și străinătate.

Pe lângă prezentările celor 10 speakeri, te poți înscrie și la worshop-urile organizate pe 9 -10 noiembrie. Aici, vei avea ocazia de a-ți perfecționa tehnicile și de a te inspira pentru viitoarele tale ședințe foto de la cei pe care îi admiri și apreciezi.

Cine poate participa la acest eveniment?

Atât fotografii începători și pasionații de fotografie de nou-născut, copii și familie, cât și cei care își doresc să evolueze și să învețe de la cei mai buni în domeniu.

Pe cine vei întâlni la conferință?

Prima ediție Baby & Kid aduce pe scena din România 10 personalități cunoscute în lumea fotografiei de nou-născuți, copii și maternitate, printre care:

(c) Charlotte Gamache
  • Sujata Setia (Anglia) – Fotograf de nou-născut, maternitate și familie, dar și profesor de fotografie la Centrul Internațional de Fotografie și Film din din Spania (EFTI)
(c) Sujata Setia
(c) Alli Peck
(c) Jess Vastola
(c) Magdalena Sienicka

SAVE THE DATE!

Așadar, te așteptăm la București în 7 –10 noiembrie pentru a face cunoștință cu cea mai frumoasă comunitate de fotografi internaționali, ce ne vor onora cu prezența lor pentru prima dată în România.

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.