Tamron lansează trei obiective pentru montură Sony E

Tamron anunță astăzi lansarea a trei obiective pentru camerele Sony mirrorless: modelele 20mm F2.8, 24mm F2.8 și 35mm F2.8. După producerea obiectivelor premiate în categoria mirrorless, Tamron își îndreaptă atenția către aceste obiective cu focală fixă. Fiecare obiectiv atinge un echilibru între redarea superioară a imaginilor și funcționarea superioară.  Toate cele trei obiective nou lansate au aceeași dimensiune a filtrului. Alte caracteristici includ construcția rezistentă la umiditate și opțiunea de a îndepărta cu ușurință amprentele. De asemenea, acceptă diferite funcții oferite de unele aparate Sony, precum Fast Hybrid AF și Eye AF.

Principalele caracteristici ale noilor obiective Tamron

Capacitatea îmbunătățită de focusare extinde utilitatea și versatilitatea obiectivelor

Aceste obiective focusează foarte aproape. Distanța minimă a obiectelor pentru 20mm, 24mm și 35mm este de 0,11m, 0,12m și respectiv 0,15m. În plus, raportul maxim de mărire pentru toate cele trei obiective este de 1:2. Această performanță remarcabilă permite utilizatorilor să fotografieze în perspectivă. Această serie de obiective de la Tamron oferă un nivel fără precedent de libertate în fotografiere.

Filtrul de 67mm oferă o portabilitate excelentă

Aceste obiective sunt excepțional de ușoare, permițându-le fotografilor să se bucure de confort atunci când fotografiază. Toate cele trei obiective combinate cântăresc sub 645 grame. Ca dovadă a compactității lor, toate cele trei obiective prezintă același diametru de filtru de 67mm. Această caracteristică produce un sistem mobil foarte confortabil de folosit.

Rezoluție superioară

Formula optică sofisticată creată cu cele mai noi tehnologii de proiectare a obiectivelor oferă performanțe de redare excepțional de ridicate. Distorsiunile minore sunt astfel corectate folosind funcțiile din cameră. În plus, legendarul strat de protecție BBAR ( bandă largă de antireflexie) reduce efectul de flare. Aceste obiective pot fi folosite pentru o gamă largă de aplicații, de la instantanee familiare la fotografii profesionale.

Lungimea totală de 64mm facilitează ușurința de a utiliza obiectivele

Toate cele trei obiective au aceeași lungime de 64mm. Obținând un echilibru excelent cu aparatele Sony E-mount, aceste obiective folosesc un sistem de extensie a elementelor din față, dar sunt concepute pentru a menține aceeași lungime exterioară în timpul operațiilor de focalizare. Și focalizarea manuală opțională este mai ușoară, deoarece inelul de focalizare este poziționat în fața obiectivului.

Autofocus silențios datorită motorului continuu OSD

Sistemul AF folosește un sistem OSD pentru a asigura o utilizare silențioasă. În comparație cu tipurile AF convenționale, Tamron a fost capabil să reducă foarte mult zgomotul, precum și să îmbunătățească considerabil performanța și viteza AF. Nivelul mai scăzut de zgomot ambiental va fi cu siguranță apreciat de videografi. În general, această serie de obiective oferă precizie AF superlativă pentru focalizarea exactă chiar și atunci când fotografiați subiecți în mișcare.

Construcție rezistentă la umiditate și acoperire cu fluor

Obiectivul este perfect sigilat într-un numar de puncte cheie, pentru a preveni infiltrarea umezelii sau a picăturilor de ploaie. . Suprafața obiectivelor este acoperită cu un compus protector de fluor, astfel că este mai ușor de curățat și mai puțin vulnerabilă la efectele nocive ale murdăriei, umidității sau amprentelor uleioase, permițând o întreținere mult mai ușoară.

Urmărește site-ul F64 pentru a descoperi cele mai noi oferte la produsele Tamron!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *