Tamron lansează trei obiective pentru montură Sony E

Tamron anunță astăzi lansarea a trei obiective pentru camerele Sony mirrorless: modelele 20mm F2.8, 24mm F2.8 și 35mm F2.8. După producerea obiectivelor premiate în categoria mirrorless, Tamron își îndreaptă atenția către aceste obiective cu focală fixă. Fiecare obiectiv atinge un echilibru între redarea superioară a imaginilor și funcționarea superioară.  Toate cele trei obiective nou lansate au aceeași dimensiune a filtrului. Alte caracteristici includ construcția rezistentă la umiditate și opțiunea de a îndepărta cu ușurință amprentele. De asemenea, acceptă diferite funcții oferite de unele aparate Sony, precum Fast Hybrid AF și Eye AF.

Principalele caracteristici ale noilor obiective Tamron

Capacitatea îmbunătățită de focusare extinde utilitatea și versatilitatea obiectivelor

Aceste obiective focusează foarte aproape. Distanța minimă a obiectelor pentru 20mm, 24mm și 35mm este de 0,11m, 0,12m și respectiv 0,15m. În plus, raportul maxim de mărire pentru toate cele trei obiective este de 1:2. Această performanță remarcabilă permite utilizatorilor să fotografieze în perspectivă. Această serie de obiective de la Tamron oferă un nivel fără precedent de libertate în fotografiere.

Filtrul de 67mm oferă o portabilitate excelentă

Aceste obiective sunt excepțional de ușoare, permițându-le fotografilor să se bucure de confort atunci când fotografiază. Toate cele trei obiective combinate cântăresc sub 645 grame. Ca dovadă a compactității lor, toate cele trei obiective prezintă același diametru de filtru de 67mm. Această caracteristică produce un sistem mobil foarte confortabil de folosit.

Rezoluție superioară

Formula optică sofisticată creată cu cele mai noi tehnologii de proiectare a obiectivelor oferă performanțe de redare excepțional de ridicate. Distorsiunile minore sunt astfel corectate folosind funcțiile din cameră. În plus, legendarul strat de protecție BBAR ( bandă largă de antireflexie) reduce efectul de flare. Aceste obiective pot fi folosite pentru o gamă largă de aplicații, de la instantanee familiare la fotografii profesionale.

Lungimea totală de 64mm facilitează ușurința de a utiliza obiectivele

Toate cele trei obiective au aceeași lungime de 64mm. Obținând un echilibru excelent cu aparatele Sony E-mount, aceste obiective folosesc un sistem de extensie a elementelor din față, dar sunt concepute pentru a menține aceeași lungime exterioară în timpul operațiilor de focalizare. Și focalizarea manuală opțională este mai ușoară, deoarece inelul de focalizare este poziționat în fața obiectivului.

Autofocus silențios datorită motorului continuu OSD

Sistemul AF folosește un sistem OSD pentru a asigura o utilizare silențioasă. În comparație cu tipurile AF convenționale, Tamron a fost capabil să reducă foarte mult zgomotul, precum și să îmbunătățească considerabil performanța și viteza AF. Nivelul mai scăzut de zgomot ambiental va fi cu siguranță apreciat de videografi. În general, această serie de obiective oferă precizie AF superlativă pentru focalizarea exactă chiar și atunci când fotografiați subiecți în mișcare.

Construcție rezistentă la umiditate și acoperire cu fluor

Obiectivul este perfect sigilat într-un numar de puncte cheie, pentru a preveni infiltrarea umezelii sau a picăturilor de ploaie. . Suprafața obiectivelor este acoperită cu un compus protector de fluor, astfel că este mai ușor de curățat și mai puțin vulnerabilă la efectele nocive ale murdăriei, umidității sau amprentelor uleioase, permițând o întreținere mult mai ușoară.

Urmărește site-ul F64 pentru a descoperi cele mai noi oferte la produsele Tamron!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.