Mircea Bezergheanu se întoarce la F64 cu o nouă expoziție marca Olympus

Postat de: Kiko Kiko

Marți, 10 septembrie, vă așteptăm la F64, unde Mircea Bezergheanu va anima expoziția ce va ilustra o călătorie de 5000 km în care a folosit aparatul foto mirrorless Olympus OM-D E-M1X. Va fi o poveste luuungă, cu 1000 de cuvinte pentru fiecare Fotografie – asta pe lângă tot alfabetul alocat numelui aparatului.

(c) Mircea Bezergheanu | Olympus OM-D E-M1X

Ce se va întâmpla la acest eveniment?

Ne spune chiar Mircea Bezergheanu: “Veți admira imagini din zona Tre Cime – Dolomiți, precum și vechea Țară a Etruscilor – Toscana, veți asculta povestea călătoriei și expunerea câtorva artificii tehnice care mi-au permis să realizez cadre pe care nu le pot realiza cu alte mărci fără să pierd ulterior ore bune la calculator editând masiv. Veți putea afla cum o setare simplă din meniul unui aparat poate schimba perspectiva în care percepi lumea din jurul tău.”

Despre Mircea Bezergheanu

Când tu te pui la adăpost, pentru că plouă, e viscol sau caniculă, Mircea Bezergheanu fotografiază. Și nu o face pentru a mai bifa un salon, expoziție sau concurs. O face pentru că iubește ceea ce face. Mircea este prieten ca o furtună, tată ca un lup, furând din timpul lui pentru al dărui celor care nu au timp. Nu-l căuta în galeriile fotografilor, nu este prezent acolo, dar dacă ai noroc poate-i zărești umbra, undeva într-o noapte când e cazat la un hotel cu miliarde de stele, lângă cel mai iubit copac din Dobrogea.

Când începe evenimentul?

Expoziția începe la ora 19.00 și va fi clar una Instructivă – Distractivă – Nutritivă. Pentru că Mircea vrea să aducă 10 kg de brânză de Ciupacabra din Dobrogea, să o deguste alături de participanți la F64.

Cum poți participa la expoziția lui Mircea Bezergheanu?

Înscrierile pentru a participa la expoziție se fac completând un formular, pe care îl gasiți AICI.

Un mic preview…

Vă așteptăm cu mic cu mare la expoziție și discuția pe marginea fotografiilor! Nu uita să te înscrii, completând acest un formular!
test - array(0) { }

Comentarii

Sortează după:
  • Dată
  • Raspunsuri
  • Ultima activitate

Lasă un comentariu

Adresa de E-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Top