Fujifilm GFX 50 R și X-T30 câștigători la TIPA World Awards 2019

Fujifilm este încântat să anunțe că două dintre aparatele sașe foto au fost premiate la Tipa World Awards 2019.

Următoarele produse au fost recunoscute prin premii TIPA World Awards 2019:

Cel mai bun aparat medium format: Fujifilm GFX 50 R

Cel mai bun aparat APS-C: Fujifilm X-T30

Juriul TIPA a furnizat următoarele motive pentru care aceste două aparate au fost desemnate câștigătoare în cadrul acestor categorii:

Aparatul foto Fujifilm GFX 50 R– Ușor și puternic

Fujifilm GFX 50R este un aparat mirrorless medium format cu un senzor CMOS de 51.4MP. Compact, usor si fiabil, GFX 50R este inspirat de camerele analog pe film de format mediu.

GFX 50R este primul aparat foto din seria de sisteme GFX compatibil Bluetooth.

Cu o greutate de doar 775g si rezistenta la praf, intemperii, si temperaturi de pana la -10 grade Celsius, este conceput sa raspunda nevoilor chiar si celor mai exigenti fotografi profesionisti.

Aparatul foto Fujifilm X-T30– Compact și versatil

FUJIFILM X-T30 este o cameră versatilă cu un design compact și ușor care se distinge prin fotografii și înregistrări video avansate. Aceasta include îmbunătățirea calității imaginii și a vitezei de procesare utilizând combinația ultimului senzor X-Trans ™ * CMOS 4 ți motorul de procesare a imaginii.

TIPA este una dintre cele mai puternice organizații din industria fotografică din lume. Mai multe informaţii despre 2019 TIPA World Awards găsiți aici!

 

 

 

 

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.