Cele mai bune bancuri cu fotografi

De 1 aprilie, ne amintim că dincolo de muncă și creativitate, și în fotografie e nevoie de umor. V-am pregătit o selecție de bancuri cu și despre fotografi.

*

Un Nikonist se duce să își cumpere Fornetti:

– Cu ciocolată aveți?
– Da. De cât să fie?
– D70. Ba nu, D80. Ba D70.

*

La un fotograf au venit mai mulți chinezi pentru a se fotografia. Fotograful se gândi: ‘De ce să-i mai fotografiez, dacă seamănă leit unul cu altul? O sa le dau aceeași fotografie!’.
Când primesc fotografiile, un chinez își ia fotografia, se uită lung la ea și spune:

– Nu e fotografia mea.
– Cum nu e a ta, întreabă fotograful?
– Nu e fața ta?
– Fața e a mea, dar cămașa nu.

*

Un tip fotograf pleacă în delegație. Bănuind că nevastă-sa calcă strâmb, pune niște camere ascunse prin casă. Când se întoarce, găsește o grămadă de “minunății” fotografiate, nevastă-sa cu cel mai bun prieten al lui. Superofticat, se duce la prieten:

– Băi, Gigele, ia uite și tu ce am aici. UITE BĂ! Eee, acum zi tu ce să-ți fac?
– Păi, pe astea fă-mi-le 10/15, iar pe astea două fă-le 13/18, că am ieșit mai bine.

*

O broscuță se duce la fotograf. Se asează pe scaun. Fotograful, știind că are gura mare, îi spune să zica “fruct”, ca să îi micșoreze gura. Broscuța spune în gura mare: “baaaaaananaaaaa!”

*

– Cum se obține lumină cu ajutorul cârpei?
– Ștergând lentilele obiectivului…

*

Gică face poze pe malul lacului, când nevastă-sa il strigă disperată :
– Gică! Repedeee, se îneacă mama!
– Nu mai am loc pe card…

*

Un fotograf se hotărăște să plece într-o expediție la Polul Nord. Își ia tot sacul de echipamente și pleacă la drum. La Polul Nord, un eschimos îl însoțește prin zăpadă. La un moment dat, apare un urs polar. Repede, eschimosul se apucă să-și pună schiurile. Geologul îi spune:

– Oricum nu vei reusi să alergi mai repede decât ursul!

La care eschimosul răspunde:

– Important este să alerg mai repede decât tine!

Dacă știi și tu alte bancuri cu fotografi, lasă-ne un comentariu. Vrem să râdem împreună.

Alți fotografi au mai citit și:

2 Comments

  • Dragute bancuri, sunteti interesat de un schimb de linkuri cu bancurihaioase.ro ?

  • Doi fotografi stau de vorba:
    – I-am cumparat noii mele prietene un Nikon D3300 cu 24,2 megapixeli, cu ISO nativ de pana la 12.800, cu adaptor WU-1 pentru WiFi, cu card de 32GB si cu inca o baterie de rezerva.
    – Bine, bine, dar cu ce obiectiv l-ai cumparat?
    – Cu obiectivul sa ajung la ea in pat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.