Testează EOS RP/R/RF împreună cu Gergö Kazsimer și Cristian Vasile (Igu)

Te așteptăm duminică, 31 martie, de la ora 13:00, la Bistro Cișmigiu, să testăm EOS RP/R/RF împreună cu  Gergö Kazsimer și Cristian Vasile (Igu). Vom povesti alături de cei doi și ne vom bucura de o cafea bună, după care vom ieși la fotografiat pe străzile Micului Paris echipați cu camere Canon EOS R și Canon EOS RP și obiectivele aferente.

Pentru a te înscrie, completează formularul de aici!

Canon Eos RP- cel mai mic și mai ușor aparat Canon digital full frame

Canon Eos RP este un aparat ideal pentru fotografia de călătorie, de peisaje și de portret. Aparatul oferă o performanță optimă în format full frame. Corpul cântăreşte doar 485g, fiind ideal pentru călătorii, când spaţiul şi greutatea sunt factori esenţiali de luat în calcul. Având o utilizare versatilă, modelul EOS RP este dotat cu un sistem IS Dual Sensing puternic, ce reduce tremurul aparatului la fotografierea din mână şi cu un mod pentru fotografiere silenţioasă, pentru fotografiere discretă.

Canon Eos R- inovație și libertate în realizarea obiectivelor fotografice

Canon Eos R este dotat cu cea mai rapidă autofocalizare din lume, fiind primul aparat din lume care are capacitatea să focalizeze în condiţii de iluminare slabă de -6EV, oferind rezultate de calitate la fiecare declanşare. EOS R înregistrează în linişte completă, oferind discreţie totală chiar şi la cele mai intime evenimente, fiind ideal pentru fotojurnalism sau fotografie de nuntă.

Despre Gergö Kazsimer

Gergö Kazsimer trăiește în Munich, Germania, și este specializat pe fotografia de călătorie și peisaj. Cu aparatul Canon EOS RP, caută să surprindă extraordinarul.

Despre Cristian Vasile (Igu)

Cristian Vasile ( Igu) abordează mai multe teme și stiluri fotografice, dar preferă cam tot ce înseamnă natură și acțiune. Creator al mai multor proiecte foto printre care București Optimist și Bucureștiul Sălbatic, îi place să experimenteze și să învețe tot timpul tehnici noi.

Despre locație

Cișmigiu – Bistro la Etaj este găzduit la ultimul nivel al hotelului cu același nume și apare ca o oază de bun gust situată la granița dintre centrul istoric și unul dintre cele mai frumoase parcuri din oraș. Designul te îmbie să zâmbești cu gândul la trăsurile care împânzeau Bulevardul Elisabeta dar are tot atâtea indicii contemporane pentru a te face să te simți într-un prezent confortabil. Terasa se deschide cu vederi unice spre Palatul Parlamentului iar meniul are puterea să răsfețe turiștii și localnicii în aceeași măsură, cu experiențe unice și gust parizian. Cișmigiu – bistro la etaj se mândrește cu titlul de Cel mai Frumos Restaurant din București.

În formularul de aici, ai toate detaliile despre înscriere. Ne vedem pe 31 martie!

 

 

 

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *