Wacom – Expoziție Grafică Digitală pe tema piesei shakespeariene ”As you like it”

Marți, 19 februarie 2019, orele 17:30, în sala expozițională a magazinului F64, Bulevardul Unirii nr. 45, București, va avea loc deschiderea Expoziției de Grafică Digitală ”As You Like It”, organizată în cadrul Proiectului Cultural Contemporanii, cu sprijinul Wacom.

wacom-tonitza

Expoziția reunește 20 de lucrări, tip afiș, ce au ca subiect comedia pastorală Cum vă place semnată de faimosul dramaturg englez William Shakespeare, realizate de elevii claselor a XI-a și a XII-a ai secției de grafică a profesorului Mariea Petcu Chioibaș. Afișele realizate cu prilejul acestui proiect vor fi prezentate la susținerea examenului de atestat.

Elevi expozanți: Ingrid Băloiu, Loredana Buzdea, Mara Cohn, Clara Caradimu, Constantin Chioibaș, Antonia Constantinescu, Ana Diaconescu, Matei Dragomir, Oana Dumbale, Eduard Ene, Andrada Gheorghe, Ana Lupu, Radu Magda, Bianca Neagu, Ștefan Roban, Maria Staicu, Mihai Stanciu, Iulia Vidu, Ioana Văllimărescu.

wacom-tonitza

Realizarea lucrărilor expuse s-a efectuat sub coordonarea profesorilor: Mariea Petcu Chioibaș, May Oana Isar și Mihaela Todoran.

În deschidere vor lua cuvântul: Bogdan Panțu – profesor Istoria Artelor, Ovidiu Croitoru – lect. univ. dr. UNArte și Maria Pașc – Proiectul Cultural Contemporanii.

Acest program este realizat cu sprijinul Wacom – lider mondial în tablete grafice, display-uri interactive și dispozitive cu interfață intuitivă, disponibile prin MGT Educațional, furnizor important de tehnologie IT&C din Romania.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 19 februarie – 19 martie 2019, de luni până vineri între orele 09:00 – 21:00 și sâmbăta între orele 09:00 – 19:00.

Acest eveniment este realizat cu tableta Wacom și talentul elevilor de la Liceului Nicolae Tonitza.

Vă așteptăm!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.