5 idei de cadouri foto-video pentru aventurieri

Cum sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar noi am început o nouă campanie dedicată cadourilor, ne-am gândit să-ți facem câteva ghiduri scurte de cadouri potrivite pentru 4 tipuri de cumpărători frecvenți ai magazinului F64.

 

Așadar, continuăm seria cu tipologia cea mai spontană, chiar și în prag de sărbători și anume, aventurierii. Cum sărbătorile sunt perioada din an în care toți sperăm să fim mai aproape de cei dragi, un aventurier caută cu această ocazie să surprindă cadre cât mai memorabile, așa că, hai să vedem ce cadouri i-ar fi de ajutor:

Expuneri lungi pentru fotografii de noapte și astrofotografie spectaculoase, pentru fotografii de grup cu prietenii din călătorii, pentru animalele interesante de care nu te poți apropia, pentru cascade și peisaje care-ți taie respirația, un trepied îți va fi util indiferent de vreme, iar la F64 ai de unde alege!

Iar dacă ai nevoie de un scurt ghid pentru alegerea unui trepied, îl găsești aici

În loc să te cari cu mai multe bagaje mai mici și neadecvate aventurilor tale, ți-ar fi mai mult decât util un rucsac foto dedicat, unde să ai loc să-ți pui întreagă trusă și să nu-ți faci griji cu privire la mediu și schimbările de vreme. În plus, ai o întreagă varietate de unde-ți poți alege, iar dacă ești genul care pleacă la plimbare doar cu strictul necesar, s-ar putea să fie companionul ideal pentru tot ceea ce iei cu tine.

Tocmai pentru că nu știi ce te așteaptă, este indicat să ai mereu la îndemână un kit de curățare, mai ales dacă dispui de un aparat foto mai vechi care nu este protejat împotriva intemperiilor.

Nicio călătorie n-ar fi la fel fără muzica ta preferată la îndemână. În plus, la F64 găsești atâtea tipuri de boxe portabile încât sigur vei găsi mai multe modele care să se potrivească spațiului din rucsacul tău de călătorie și bugetului, oferind în același timp și o calitate foarte bună a sunetului.

#5 Camera potrivită

Camere de acțiune

Dacă ai explorat cam tot ceea ce puteai să faci în călătorii cu o cameră foto, fie ea compactă, mirrorless sau DSLR, poate te-ar interesa o cameră de acțiune, pentru mai multă flexibilitate și materiale mai dinamice ca niciodată!

Drone

Iar dacă o dronă ți-a tot venit în minte, dar ai avut o reținere în a achiziționa una, acum este momentul perfect să-ți extinzi câmpul vizual. Surprinde cele mai faine peisaje și priveliști de oriunde, într-un mod interactiv!

BONUS! Ca să surprinzi momente cât mai frumoase în această iarnă ți-am pregătit un ghid cu adevărat special!

De ce sa descarci acest ghid?

Sărbătorile nu ne lasă niciodată fără amintiri. Fiind cam singura perioadă din an în care putem întradevăr să profităm de compania celor dragi, de ce să nu rămânem și cu fotografii pe măsura momentelor petrecute? Vei găsi în acest ebook o mulțime de informații despre cum să creezi amintiri magice în fotografii care surprind spiritul acestei perioade.

 

În acest ghid foto urmează să afli:

 Sfaturi generale pentru fotografii de Crăciun și amintiri de neuitat

 Sfaturi utile pentru fotografierea pomului de Crăciun

 7 sfaturi pentru fotografierea mesei de Crăciun

 Tips & tricks pentru fotografierea ploii

 Cum alegi un cadou pentru cineva pasionat de foto-video

 BONUS! Fotografii reusite cu artificii!

Citește și sugestiile de cadouri pentru: entuziaști, familiști și vloggeri!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.