Lansare Wacom Cintiq PRO 32, la F64

Miercuri 12 decembrie te invităm în sala expozițională din magazinul F64 (Bulevardul Unirii 45), începând cu ora 19, pentru a participa la lansarea tabletei grafice Wacom Cintiq PRO 32.

 

Înscrie-te aici! Locurile sunt limitate!

wacom

Agenda evenimentului

  • Alături de speakerul Teodor Hueala vei descoperi cele mai importante funcții ale tabletei Wacom Cintiq PRO 32
  • Un mod de lucru eficient prezentat de speaker-ul cu experianță în domeniu
  • Testare hands on
  • Sesiune Q&A

Despre Wacom Cintiq PRO 32

Wacom

Modelul dispune de edge-to-edge glass care-ți permite mai multă flexibilitate în creație. Oferă o experiență inedită artiștilor, designerilor și ilustratorilor datorită display-ului îmbunătățit și de dimeniuni mai mari, în combinație cu pen-ul dedicat. Acum pot atinge noi nivele de precizie și performanță.

Datorită display-ului 4k, culorile vivide sunt acum și mai aproape de realitate. În plus, Cintiq PRO 32 a fost concepută pornind de la ideea de creativitate 3D, iar Pen-ul Wacom Pro Pen 3D permite control total în acest format.

Butoanele personalizabile ale pen-ului îți permit să dai zoom, să sculptezi sau alterezi obiecte și să schimbi tool-urile creative în aplicații 3D sau 2D.

Cu o sensibilitate a presiunii de 4 ori mai mare, fără lag și cu un tilt-response mai bun ca niciodată, îți oferă un control creativ mai mare.

Este compatibilă cu Wacom MobileStudio Pro, Wacom Cintiq Pro sau Wacom Intuos Pro (model 2017).

Despre Teodor Hueala

wacom
(c) Teodor Hueala

Teodor Hueala se ocupă de concept art pentru jocuri și filme, pentru proiecte precum: Assassin’s Creed Origins, Watchdogs 2, Fortnite. Cel mai recent proiect al său este Sonic the Hedgehog-film ce se va lansa în 2019.

Înscrie-te aici! Locurile sunt limitate!

Vrei să afli mai multe despre  Cintiq PRO 32? Hai și tu pe 12 în sala expozițională!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 obiective SONY de buget

Descoperă alături de Cristi Kerekes nu mai puțin de 4 obiective Sony de buget, cu care poți trece la un nivel superior dacă încă folosești obiectivul kit. De la wide, la macro și zoom, suntem convinși că vei alege ce ți se potrivește!

7 accesorii ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

În lumea fotografilor accesoriile sunt nelipsite din trusa foto, pentru a evita situații neplăcute și pentru a fi sigur ca vei fi pregătit oricând, oriunde și în orice condiții pentru a fotografia. Descoperă accesoriile ce nu trebuie să îți lipsească în această primăvară, menite să te ajute să sa surprinzi momente cât mai frumoase

Fotografia de primăvară
5 sfaturi și exemple

Pentru un fotograf, primăvara este anotimpul ideal pentru fotografia de peisaj sau de stradă. Lumina este contrastantă, umbrele sunt încă reci, dar soarele este cald și arzător. Află câteva sfaturi care să te pregătească pentru fotografii de primăvară wow!

Expunerea lungă în 11 pași, de la peisaj la fine-art

Află din acest articol cum să te bucuri de tot ceea ce are de oferit expunerea lungă, plus mici ajutoare când vine vorba de accesorii, filtre, compoziție, metodă de abordare și altele!

Pregătește-te pentru un
Paște fotogenic

Săptămâna aceasta mulți dintre noi încep unul dintre cele mai importante maratoane de gătit al anului pentru masa de Paște. Venim în ajutorul tău, să îți spunem cum să faci fotografii memorabile cu mâncarea de Paște.