Lansare Wacom Cintiq PRO 32, la F64

Miercuri 12 decembrie te invităm în sala expozițională din magazinul F64 (Bulevardul Unirii 45), începând cu ora 19, pentru a participa la lansarea tabletei grafice Wacom Cintiq PRO 32.

 

Înscrie-te aici! Locurile sunt limitate!

wacom

Agenda evenimentului

  • Alături de speakerul Teodor Hueala vei descoperi cele mai importante funcții ale tabletei Wacom Cintiq PRO 32
  • Un mod de lucru eficient prezentat de speaker-ul cu experianță în domeniu
  • Testare hands on
  • Sesiune Q&A

Despre Wacom Cintiq PRO 32

Wacom

Modelul dispune de edge-to-edge glass care-ți permite mai multă flexibilitate în creație. Oferă o experiență inedită artiștilor, designerilor și ilustratorilor datorită display-ului îmbunătățit și de dimeniuni mai mari, în combinație cu pen-ul dedicat. Acum pot atinge noi nivele de precizie și performanță.

Datorită display-ului 4k, culorile vivide sunt acum și mai aproape de realitate. În plus, Cintiq PRO 32 a fost concepută pornind de la ideea de creativitate 3D, iar Pen-ul Wacom Pro Pen 3D permite control total în acest format.

Butoanele personalizabile ale pen-ului îți permit să dai zoom, să sculptezi sau alterezi obiecte și să schimbi tool-urile creative în aplicații 3D sau 2D.

Cu o sensibilitate a presiunii de 4 ori mai mare, fără lag și cu un tilt-response mai bun ca niciodată, îți oferă un control creativ mai mare.

Este compatibilă cu Wacom MobileStudio Pro, Wacom Cintiq Pro sau Wacom Intuos Pro (model 2017).

Despre Teodor Hueala

wacom
(c) Teodor Hueala

Teodor Hueala se ocupă de concept art pentru jocuri și filme, pentru proiecte precum: Assassin’s Creed Origins, Watchdogs 2, Fortnite. Cel mai recent proiect al său este Sonic the Hedgehog-film ce se va lansa în 2019.

Înscrie-te aici! Locurile sunt limitate!

Vrei să afli mai multe despre  Cintiq PRO 32? Hai și tu pe 12 în sala expozițională!

Alți fotografi au mai citit și:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *